• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ghivece și Jardiniere pentru Balcoane și Terase

Ghivecele și containerele pentru balcoane și terase nu ar trebui să fie doar durabile și rezistente la intemperii. Vă recomandăm să alegeți cele care se potrivesc plantelor pe care intenționați să le cultivați și locului de relaxare unde le veți plasa, atât în ceea ce privește culoarea, cât și forma. Vă vom ajuta să creați un fundal magnific pentru plantele și florile de pe balconul dumneavoastră. Nu este de mirare că veți găsi cea mai largă selecție de ghivece și containere pentru balcoane și terase în magazinul nostru online de grădinărit.

Această subcategorie conține toate cutiile și ghivecele noastre pentru balcoane. "Venus" este o cutie pentru balcon și "Agro" este o ghivece pentru exterior, ambele fiind soluții accesibile și practice, mai ales dacă planificați să cultivați multe plante și doriți să agățați containerele de balustradă. Dacă vă plac formele originale și căutați designuri unice, luați în considerare investiția în ghivecele montate pe balustradă în formă pătrată "Lobelia"! Cutia pentru balcon "Respana Triple", care arată ca trei ghivece rotunde unite, vă va permite, de asemenea, să creați compoziții de plante de neuitat. Pe lângă acestea, oferim și ghivece rotunde simple, cum ar fi ghiveciul simplu "Glinka" în culoarea teracotei, întotdeauna populară, și ghiveciul rotund "Terra" cu model ornamental de dungi verticale. Dacă doriți să ieșiți din tiparele clasice, alegeți ghivecele rotunde "Nitly" cu un model împletit. Pe care dintre ele îl preferați cel mai mult - alb, crem, piersică, verde salvia, mocha sau gri antracit? Alte modele care merită atenția includ ghivecele rotunde ușoare și decorative "Matuba", ghivecele rotunde rezistente la îngheț "Sahara Slim" și ghivecele rotunde înalte frumoase cu inserturi: "Diament Slim" și "Makata Slim", disponibile în culori elegante precum gri antracit, gri-bej, bej deschis și cafe latte. Persoanele care doresc să cultive mici arbori de conifere, măslini și citrice pe balcoanele lor ar trebui să comande ghivecele independente în formă de urnă "Roma" decorate cu modele care imită arta romană antică. Dacă aveți mobilier din rattan pe balconul dumneavoastră, adăugați un set pentru balcon asortat "Begonia" cu un model de rattan sau un ghiveci pentru flori "Werbena" în același stil. În cazul în care nu doriți să transplantați florile, dar v-ați săturat de ghivecele în care cresc, vă invităm să descoperiți gama noastră largă de învelișuri pentru ghivece. Învelișul rotund pentru ghiveci "Aruba" în culori luminoase (galben, verde deschis pastel, portocaliu cantaloupe), învelișul rotund "Ibiza" (verde pistăchio, albastru lavandă, mov afine, crem și bej deschis) și învelișurile bicolore pentru ghivece "Duet" (disponibile, de exemplu, în combinații de culori gri antracit/verde deschis, gri antracit/bej și crem/bej deschis) vă vor permite să reîmprospătați aspectul vechilor containere pentru plante.

O alegere excelentă la prețuri surprinzător de mici - aceasta este declarația noastră de misiune pentru magazinul nostru online. Nu ezitați, răsfoiți oferta noastră, faceți o achiziție și decorați-vă balconul și terasa cu stil - fără a plăti prea mult!