Pot dan pekebun beranda dan teres

Pot dan pekebun untuk balkoni dan teres tidak hanya tahan lama dan tahan cuaca. Kami mengesyorkan untuk memilih yang sesuai dengan tanaman yang ingin anda tanam dan tempat bersantai di mana anda akan meletakkannya, dari segi warna dan bentuknya. Kami akan membantu anda membuat latar belakang yang mengagumkan untuk tumbuh-tumbuhan dan bunga balkoni anda - tidak hairanlah, jika anda berfikir bahawa anda akan menemui pilihan periuk dan pekebun dan penanam teres dan terluas di kedai taman dalam talian kami.

Subkategori ini mengandungi semua kotak balkoni dan pekebun kami. Kotak balkoni "Venus" dan periuk luaran "Agro" adalah penyelesaian praktikal yang berpatutan, terutamanya jika anda merancang untuk menanam banyak tanaman dan ingin menggantung bekas di atas pagar. Sekiranya anda menyukai bentuk asli dan mencari reka bentuk yang unik, melabur dalam periuk pagar "Lobelia" berbentuk persegi! Kotak balkoni "Respana Triple" yang kelihatan seperti tiga periuk bulat yang digabungkan, juga membolehkan anda membuat komposisi tanaman yang tidak dapat dilupakan. Selain dari ini, kami juga menawarkan periuk bulat tunggal standard, seperti periuk sederhana "Glinka" dalam warna terakota yang paling popular dan periuk tanaman bulat "Terra" dengan corak hiasannya dari garis menegak. Sekiranya anda ingin melepaskan diri dari bentuk klasik, pilih periuk "Nitly" bulat dengan corak anyaman. Yang mana yang paling anda sukai - putih, putih berkrim, peach, hijau sage, coklat mocha atau kelabu antrasit? Model lain yang menarik perhatian anda termasuk pot tanaman bulat "Matuba" ringan dan hiasan, periuk bulat "Sahara Slim" yang tahan fros dan periuk bulat tinggi yang indah dengan sisipan: "Diament Slim" dan "Makata Slim", tersedia dalam warna yang elegan: kelabu antrasit, kelabu-krem, beige terang dan cafe latte. Orang-orang, yang ingin menanam pokok konifer, zaitun dan sitrus kecil di balkoni mereka harus memerintahkan pekebun "Roma" yang berdiri sendiri dihiasi dengan corak yang meniru seni Rom antik. Sekiranya anda mempunyai perabot rotan di balkoni anda, tambahkan set balkoni "Begonia" yang sesuai dengan corak rotan atau penanam bunga "Werbena" yang serupa. Sekiranya anda tidak mahu menanamkan bunga anda, tetapi muak dengan pot yang mereka tanam, kenali pelbagai jenis casing pot kami. Sarung periuk "Aruba" bulat dengan warna terang (kuning, pasta kapur hijau, cantaloupe-orange), selongsong "Ibiza" bulat (pistachio-green, lavender-blue, blueberry-purple, creamy-white dan light beige) dan warnanya Sarung periuk "Duet" (tersedia, misalnya, warna anthracite grey / light green, anthracite grey / beige dan pairing creamy-white / light beige) akan membolehkan anda memperbaharui penampilan bekas tanaman lama anda.

Pilihan yang sangat baik dengan harga yang sangat rendah - ini adalah pernyataan misi kedai dalam talian kami. Jangan teragak-agak, lihat tawaran kami, buat pembelian dan hiasi balkoni dan teres anda dengan gaya - namun tanpa membayar lebih!