• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Parveke- ja terassiruukut ja istutuskoneet

Parveke- ja terassiruukkujen ja istutuskoneiden tulee olla kestäviä ja säänkestäviä. Suosittelemme valitsemaan sellaiset, jotka sopivat kasveihin, joita aiot kasvattaa, ja rentoutumispaikkaan, johon aiot ne sijoittaa, sekä värin että muodon suhteen. Autamme sinua luomaan upean taustan parvekkeesi kasveille ja kukille. Ei ole ihme, että löydät laajimman valikoiman parveke- ja terassiruukkuja ja istutuskoneita verkkopuutarhamyymälästämme.

Tämä alakategoria sisältää kaikki parvekelaatikkomme ja ruukkumme. "Venus" parvekelaatikko ja "Agro" ulkokasvilaatikko ovat edullisia ja käytännöllisiä ratkaisuja, erityisesti jos aiot kasvattaa paljon kasveja ja haluat ripustaa laatikot kaiteelle. Jos pidät alkuperäisistä muodoista ja etsit uniikkeja suunnitteluja, harkitse investointia neliönmuotoisiin "Lobelia" kaiteelle kiinnitettäviin ruukkuihin! "Respana Triple" parvekelaatikko, joka näyttää kolmelta yhteen liitetyltä pyöreältä ruukulta, mahdollistaa myös unohtumattomien kasvikompositioiden luomisen. Näiden lisäksi tarjoamme myös tavallisia yksittäisiä pyöreitä ruukkuja, kuten yksinkertaisen "Glinka" ruukun aina suositussa terrakotta-värissä ja "Terra" pyöreän istutusruukun, jossa on koristeellinen pystysuuntainen raitakuviointi. Jos haluat poiketa klassisista muodoista, valitse pyöreät "Nitly" ruukut letitetyn kuvion kanssa. Kumpi niistä sinusta eniten pidät - valkoinen, kerma, persikka, salviavihreä, mokka tai antrasiitinharmaa? Muita huomionarvoisia malleja ovat kevyet ja koristeelliset pyöreät "Matuba" istutusruukut, pakkasenkestävät pyöreät "Sahara Slim" ruukut sekä kauniit korkeat pyöreät ruukut sisäruukuilla: "Diament Slim" ja "Makata Slim", saatavilla elegantteina väreinä kuten antrasiitinharmaa, harmaa-beige, vaalea beige ja café latte. Ihmiset, jotka haluavat kasvattaa pieniä havupuita, oliivi- ja sitruspuita parvekkeillaan, voivat tilata itsenäiset "Roma" uurnamaiset istutuslaatikot, jotka on koristeltu antiikin roomalaisen taiteen mukailevilla kuvioilla. Jos sinulla on rottinkikalusteita parvekkeellasi, voit lisätä niihin sopivan "Begonia" parvekesetin rottinkikuvioilla tai vastaavan "Werbena" kukkaistutuksen. Jos et halua istuttaa uudelleen kukkiasi, mutta olet kyllästynyt niihin kasveihin, joissa ne kasvavat, tutustu laajaan valikoimaamme ruukkukoteloita. Pyöreä "Aruba" ruukkukotelo kirkkaissa väreissä (keltainen, pastellilimenvihreä, kantaloupe-oranssi), pyöreä "Ibiza" kotelo (pistaasinvihreä, laventelinsininen, mustikkalila, kerma ja vaalea beige) sekä kaksiväriset "Duet" ruukkukotelot (saatavana esimerkiksi antrasiitinharmaa/vihreä, antrasiitinharmaa/beige ja kerma/vaalea beige väripareina) antavat sinulle mahdollisuuden uudistaa vanhojen kasvien sisältävien säiliöidesi ulkonäköä.

Erinomainen valinta yllättävän alhaisin hinnoin - tämä on verkkokauppamme missio. Älä epäröi, selaa tarjontaamme, tee ostoksia ja koristele parveke ja terassi tyylikkäästi - liikaa maksamatta!