• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Саксии и тераси за балкони и тераси

Цветници и саксии за балкони и тераси не трябва само да бъдат издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния. Препоръчваме ви да изберете такива, които съответстват на растенията, които планирате да отглеждате и на мястото за отдих, където ще ги поставите, по отношение на цвят и форма. Ние ще ви помогнем да създадете великолепен фон за растенията и цветята на вашия балкон - не е случайно, че ще намерите най-широкия избор на цветници и саксии за балкони и тераси в нашия онлайн градинарски магазин.

Тази подкатегория включва всички наши цветници и саксии за балкони. Балконската кутия "Венера" и откритата саксия "Агро" са достъпни и практични решения, особено ако планирате да отглеждате много растения и искате да закачите контейнерите на оградата. Ако обичате оригиналните форми и търсите уникални дизайни, разгледайте квадратните саксии за ограда "Лобелия"! Балконската кутия "Респана Трипъл", която прилича на три кръгли саксии, свързани заедно, също ще ви позволи да създадете незабравими растителни композиции. Освен това предлагаме и стандартни, еднократни кръгли саксии, като простата саксия "Глинка" в вечно популярния теракотен цвят и кръгла саксия "Тера" с орнаментален узор от вертикални ивици. Ако искате да избегнете класическите форми, изберете кръглите саксии "Нитли" с плетивен узор. Коя от тях ви харесва най-много - бяла, кремаво-бяла, прасковено, салвия-зелена, мока-кафява или антрацит-сива? Другите модели, които заслужават вашето внимание, включват леки и декоративни кръгли саксии "Матуба", замразоустойчивите кръгли саксии "Сахара Слим" и красивите високи кръгли саксии с вложки: "Диамант Слим" и "Маката Слим", налични в елегантни цветове: антрацит-сив, сиво-бежов, светло бежово и кафе лате. Хората, които искат да отглеждат малки иглолистни, маслинови и цитрусови дървета на балкона си, трябва да поръчат автономни саксии "Рома" във формата на урни, украсени с мотиви, имитиращи античното римско изкуство. Ако имате ратанов мебел на балкона си, добавете съответния комплект за балкон "Бегония" с ратанов мотив или подобен по стил "Вербена". Ако не искате да пресаждате цветята си, но сте се наскучили на саксиите, в които растат, запознайте се с нашето широко разнообразие от облицовки за саксии. Кръглата облицовка за саксия "Аруба" в ярки цветове (жълто, пастелно лаймово зелено, канталупа-оранжево), кръглата облицовка за саксия "Ибиза" (пистационозелено, лавандово синьо, боровинково лилаво, кремаво бяло и светло бежово) и двуцветните облицовки за саксии "Дует" (налични, например, в комбинации на цветове антрацит-сиво/светло зелено, антрацит-сиво/беж и кремаво бяло/светло бежово) ще ви позволят да обновите външния вид на старите ви саксии за растения.

Отличен избор на изключително ниски цени - това е мисията на нашия онлайн магазин. Не се колебайте, разгледайте нашата оферта, направете покупка и украсете балкона и терасата си със стил - без прекомерни разходи!