• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Саксии и тераси за балкони и тераси

Саксии и саксии за балкони и тераси не трябва да са само трайни и устойчиви на атмосферни влияния. Препоръчваме да изберете тези, които съответстват на растенията, които възнамерявате да отглеждате, и мястото за релакс, където ще ги поставите, по отношение на цвят и форма. Ще ви помогнем да създадете великолепен фон за вашите балконски растения и цветя - нищо чудно, ако смятате, че в нашия онлайн магазин за градина ще намерите най-широката селекция от саксии за балкон и тераса.

Тази подкатегория съдържа всички наши балконски кутии и рендета. Балконната кутия „Венера“ и саксията на открито „Агро“ са достъпно, практично решение, особено ако планирате да отглеждате много растения и искате да окачите контейнерите на парапета. Ако харесвате оригинални форми и търсите уникален дизайн, инвестирайте в саксиите, монтирани в парапет "Lobelia"! Балконната кутия „Respana Triple“, която изглежда като три кръгли саксии, обединени заедно, също ще ви позволи да създадете незабравими растителни композиции. Освен тях, ние предлагаме и стандартни, единични кръгли саксии, като обикновената саксия „Глинка“ във все по-популярния цвят на теракота и кръглата саксия „Тера“ с орнаменталния си модел от вертикални ивици. Ако искате да се освободите от класическите форми, изберете кръглите саксии "Nitly" с шарка на плитка. Кое от тях ви харесва най-много - бялото, кремаво-бялото, прасковено, градински чай, мока-кафяво или антрацито-сиво? Останалите модели, които си заслужават вашето внимание, включват леките и декоративни саксии за растителни растения „Matuba“, устойчиви на замръзване кръгли саксии „Sahara Slim“ и красивите високи кръгли саксии с вложки: „Diament Slim“ и „Makata Slim“, налични в елегантни цветове: антрацитно сиво, сиво-бежово, светло бежово и кафе лате. Хората, които биха искали да отглеждат малки иглолистни дървета, маслинови и цитрусови дървета на балконите си, трябва да поръчат самостоятелни „ромски“ урни с форма на урна, украсени с шарки, имитиращи антично римско изкуство. Ако имате мебели от ратан на балкона си, добавете съвпадение на балконски комплект „Бегония“ с модел от ратан или подобно оформен сандатор за цветя „Вербена“. В случай, че не искате да трансплантирате цветята си, но сте се нахранили от саксиите, в които растат, запознайте се с нашия широк асортимент от саксийни обвивки. Кръглата обвивка на саксията „Аруба“ в ярки цветове (жълто, пастично варово зелено, пъпешко-оранжево), кръгла обвивка „Ибиса“ (шам-фъстък-зелено, лавандулово-синьо, боровинка-лилаво, кремаво-бяло и светло бежово) и двуцветното Сапуни „Дует“ (предлагат се например в антрацитово сиво / светло зелено, антрацитово сиво / бежово и кремаво-бяло / светло бежово оцветяване в комбинация) ще ви позволят да обновите облика на старите си растителни контейнери.

Отличен избор на изненадващо ниски цени - това е мисията на нашия онлайн магазин. Не се колебайте, разгледайте нашето предложение, направете покупка и украсете балкона и терасата си със стил - но без да плащате надплащане!

Корпус с кръгла саксия "Ibiza" - 12 см - кафе latte - -10%
4.75 лв 5.28 лв
Корпус за гърне "Ibiza" - 14 см - бял - -10%
5.83 лв 6.48 лв
Корпус с кръгла саксия "Ibiza" - 14 см - червено-лилав - -10%
5.83 лв 6.48 лв
Корпус с кръгла саксия "Ibiza" - 14 см - кафе latte - -10%
5.83 лв 6.48 лв
"Ориент" кръгла саксия за цветя - 13 см - бяла - -10%
6.73 лв 7.47 лв