• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Krukor och lådor för balkong och terrass

Krukor och lådor för balkong och terrass bör inte bara vara hållbara och tåliga mot väder och vind. Vi rekommenderar att du väljer de som matchar de växter du avser att odla och den avkopplingsplats där du tänker placera dem, både vad gäller färg och form. Vi kommer att hjälpa dig att skapa en magnifik bakgrund för dina balkongväxter och blommor. Det är inte konstigt att du kommer att hitta det bredaste urvalet av krukor och lådor för balkong och terrass i vår online-trädgårdsbutik.

Den här underkategorin innehåller alla våra balkonglådor och krukor. Balkonglådan "Venus" och utomhuskrukan "Agro" är prisvärda och praktiska lösningar, särskilt om du planerar att odla många växter och vill hänga behållarna på räcket. Om du gillar originella former och letar efter unika designer, bör du överväga att investera i de fyrkantiga "Lobelia" krukorna med fästen för räcket! Balkonglådan "Respana Triple", som ser ut som tre runda krukor sammanfogade, kommer också att möjliggöra skapandet av minnesvärda växtkompositioner. Förutom dessa erbjuder vi också vanliga, enskilda runda krukor, som den enkla "Glinka" krukan i den alltid populära terrakottafärgen och den runda "Terra" växtkrukan med sitt dekorativa mönster av vertikala ränder. Om du vill bryta med klassiska former, välj de runda "Nitly" krukorna med flätat mönster. Vilken av dem gillar du mest - den vita, krämfärgade, persikofärgade, salviagröna, moccafärgade eller antracitgrå? Andra modeller som är värda din uppmärksamhet inkluderar de lätta och dekorativa runda "Matuba" växtkrukorna, de frosttåliga runda "Sahara Slim" krukorna och de vackra höga runda krukorna med insatser: "Diament Slim" och "Makata Slim", tillgängliga i eleganta färger som antracitgrå, gråbeige, ljusbeige och café latte. Personer som vill odla små barrträd, olivträd och citrusfrukter på sina balkonger bör beställa fristående urnformade planteringskärl "Roma" dekorerade med mönster som imiterar antik romersk konst. Om du har rottingmöbler på din balkong, lägg till ett matchande balkongset "Begonia" med ett rottingmönster eller en liknande stilad blomsterlåda "Werbena". Om du inte vill omplantera dina blommor men är trött på de krukor de växer i, börja utforska vårt breda utbud av krukskydd. Den runda krukskyddet "Aruba" i klara färger (gul, pastellgrön, melonorange), krukskyddet "Ibiza" (pistagegrön, lavendelblå, blåbärslila, krämfärgad och ljusbeige) och de tvåfärgade krukskydden "Duet" (tillgängliga exempelvis i färgkombinationer som antracitgrå/ljusgrön, antracitgrå/beige och krämfärgad/ljusbeige) gör att du kan förnya utseendet på dina gamla planteringskärl.

Ett utmärkt val till förvånansvärt låga priser - detta är vår onlinebutiks missionsuttalande. Tveka inte, bläddra igenom vårt utbud, gör ett köp och pryda din balkong och terrass med stil - utan att betala för mycket!

Utmärkt val till förvånansvärt låga priser - detta är vår onlinebutiks uppdrag. Tveka inte, bläddra igenom vårt erbjudande, köpa och pryda din balkong och terrass med stil - men utan att betala för mycket!

34.03 kr
34.03 kr
40.38 kr
40.38 kr
40.38 kr
40.38 kr