• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Lonci in saje za balkone in terase

Lonci in saje za balkone in terase ne bi smeli biti samo trpežni in odporni na vremenske razmere. Priporočamo, da izberete tiste, ki se ujemajo z rastlinami, ki jih nameravate gojiti, in s prostorom za sprostitev, kjer jih boste postavili, glede na barvo in obliko. Pomagali vam bomo ustvariti čudovito ozadje za vaše rastline in cvetje na balkonu - ni čudno, da boste v naši spletni trgovini za vrt našli najširšo izbiro lončkov in saj za balkone in terase.

Ta podkategorija vsebuje vse naše balkonske škatle in lončke. Balkonska škatla "Venus" in zunanji lonec "Agro" sta dostopna in praktična rešitev, še posebej, če nameravate gojiti veliko rastlin in želite posode obesiti na ograjo. Če imate radi izvirne oblike in iščete edinstvene oblikovalske rešitve, razmislite o naložbi v kvadratne lončke "Lobelia" za montažo na ograjo! Balkonska škatla "Respana Triple", ki izgleda kot tri okrogle posode, združene skupaj, vam bo omogočila ustvarjanje nepozabnih kompozicij rastlin. Poleg tega ponujamo tudi standardne enojne okrogle lončke, kot je preprost lonec "Glinka" v vedno priljubljeni terakota barvi in okrogli lonec "Terra" s svojim okrasnim vzorcem vertikalnih črt. Če želite izstopiti iz klasičnih oblik, izberite okrogle lončke "Nitly" s pletenim vzorcem. Kateri izmed njih vam je najljubši - bel, kremasto bel, breskvasto roza, salvia-zelena, mocha-rjava ali antracitno siv? Drugi modeli, ki zaslužijo vašo pozornost, vključujejo lahke in dekorativne okrogle lončke "Matuba", zmrzo-odporne okrogle lončke "Sahara Slim" ter visoke okrogle lončke z vložki: "Diament Slim" in "Makata Slim", ki so na voljo v elegantnih barvah, kot so antracitno siva, sivo-bež, svetlo bež in kava latte. Ljudje, ki bi radi na svojih balkonih gojili majhna iglavcev, oljk in citrusov, naj naročijo samostojne urnaste lončke "Roma", okrašene s vzorci, ki posnemajo starodavno rimsko umetnost. Če imate na balkonu pohištvo iz ratana, dodajte ujemajoč se balkonski komplet "Begonia" z vzorcem iz ratana ali podobno oblikovani lonček za rože "Werbena". Če ne želite presajati svojih cvetov, ampak ste naveličani lončkov, v katerih rastejo, spoznajte našo široko ponudbo oblog za lončke. Okrogla obloga za lonček "Aruba" v živahnih barvah (rumena, pastelno limetno zelena, kantalup-oranžna), okrogla obloga za lonček "Ibiza" (pistacija-zelena, lavanda-modra, borovnica-vijolična, kremasto bela in svetlo bež) ter dvobarvna obloga za lonček "Duet" (na primer v kombinaciji barv antracitno siva/svetlo zelena, antracitno siva/bež in kremasto bela/svetlo bež) vam bodo omogočili, da osvežite videz svojih starih posod za rastline.

Odlična izbira po presenetljivo nizkih cenah - to je izjava naše spletne trgovine. Ne oklevajte, preglejte našo ponudbo, opravite nakup in okrasite svoj balkon in teraso s slogom - brez pretiranega plačila!