Potter og planters i balkong og terrasse

Potter og planters for balkonger og terrasser bør ikke bare være holdbare og værbestandige. Vi anbefaler å velge de som passer til plantene du har tenkt å dyrke, og til avslapningsstedet der du vil plassere dem, både når det gjelder farge og form. Vi vil hjelpe deg med å skape en fantastisk bakgrunn for balkongplanter og blomster. Det er ikke rart at du vil finne det bredeste utvalget av potter og planters på balkong og terrasse i vår nettbutikk for hage.

Denne underkategorien inneholder alle våre balkongbokser og planters. Balkongboksen "Venus" og utendørs potten "Agro" er rimelige og praktiske løsninger, spesielt hvis du planlegger å dyrke mange planter og ønsker å henge beholderne på rekkverket. Hvis du liker originale former og leter etter unik design, bør du vurdere å investere i firkantede "Lobelia" plantekrukker som kan festes til rekkverket! Balkongboksen "Respana Triple", som ser ut som tre runde potter satt sammen, lar deg også lage uforglemmelige plantesammensetninger. I tillegg til disse tilbyr vi også vanlige, enkle runde potter, som den enkle "Glinka"-potten i den alltid populære terrakottafargen og den "Terra" runde plantepotten med sitt dekorative mønster av vertikale striper. Hvis du ønsker å bryte med klassiske former, kan du velge de runde "Nitly"-pottene med et flettet mønster. Hvilken av dem liker du best - hvit, kremhvit, fersken, salviegrønn, mokka eller antrasittgrå? Andre modeller som er verdt oppmerksomheten inkluderer lette og dekorative runde "Matuba"-plantepotter, frostbestandige runde "Sahara Slim"-potter og vakre høye runde potter med innlegg: "Diament Slim" og "Makata Slim", tilgjengelige i elegante farger som antrasittgrå, gråbeige, lys beige og cafe latte. Personer som ønsker å dyrke små bartrær, oliventrær og sitrusplanter på balkongene sine, bør bestille frittstående urneformede plantekrukker "Roma" som er dekorert med mønstre som etterligner antikk romersk kunst. Hvis du har rottingmøbler på balkongen din, kan du legge til en matchende "Begonia"-balkongsett med et rottingmønster eller en lignende "Werbena"-blomsterplanter. Hvis du ikke ønsker å ompotte blomstene dine, men er lei av pottene de vokser i, bør du se på vårt brede utvalg av pottefôringer. Rund "Aruba"-pottefôring i sterke farger (gul, pastellimegrønn, cantaloupe-oransje), rund "Ibiza"-fôring (pistasjgrønn, lavendelblå, blåbær-lilla, kremhvit og lys beige) og tofargede "Duet"-pottefôringer (tilgjengelige for eksempel i kombinasjoner som antrasittgrå/lysgrønn, antrasittgrå/beige og kremhvit/lys beige fargepar) vil tillate deg å fornye utseendet på gamle plantekrukker.

Utmerket valg til overraskende lave priser - dette er misjonserklæringen til vår nettbutikk. Ikke nøl, bla gjennom vårt tilbud, gjør et kjøp og pynt balkongen og terrassen din med stil - uten å betale for mye!"