• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Posude i sadnice za balkon i terasu

Posude i sadnice za balkon i terasu ne bi trebale biti samo izdržljive i otporne na vremenske uvjete. Preporučujemo odabir onih koje se podudaraju s biljkama koje planirate uzgajati i s mjestom opuštanja na kojem ćete ih postaviti, u smislu boje i oblika. Pomoći ćemo vam stvoriti prekrasno pozadinsko okruženje za vaše biljke i cvijeće na balkonu - nije ni čudo što ćete pronaći najširi izbor posuda i sadnica za balkon i terasu u našoj online trgovini vrtom.

Ova podkategorija sadrži sve naše balkonske kutije i posude. Balkonska kutija "Venus" i vanjski lonac "Agro" su pristupačna i praktična rješenja, posebno ako planirate uzgajati mnogo biljaka i želite objesiti posude na ogradu. Ako volite originalne oblike i tražite jedinstvene dizajne, razmislite o ulaganju u kvadratne posude za montažu na ogradu "Lobelia"! Balkonska kutija "Respana Triple", koja izgleda kao tri okrugle posude spojene zajedno, također će vam omogućiti stvaranje nezaboravnih kompozicija biljaka. Osim toga, nudimo i standardne pojedinačne okrugle posude, poput jednostavnog lonca "Glinka" u uvijek popularnoj terakota boji i okruglog lonca "Terra" s ornamentnim uzorkom vertikalnih pruga. Ako želite izaći iz klasičnih oblika, odaberite okrugle posude "Nitly" s pletenicom. Koja vam od njih najviše sviđa - bijela, kremasta bijela, breskva, salvia-zelena, mocha smeđa ili antracit-siva? Druge modele vrijedne pažnje uključuju lagane i ukrasne okrugle posude "Matuba", otporne na mraz okrugle posude "Sahara Slim" i prekrasne visoke okrugle posude s ulošcima: "Diament Slim" i "Makata Slim", dostupne u elegantnim bojama: antracit siva, siva-bež, svijetlo bež i kava latte. Osobe koje žele uzgajati male četinarske, maslinove i agrume na svojim balkonima trebale bi naručiti samostalne urnaste posude "Roma" ukrašene uzorcima koji imitiraju antičku rimsku umjetnost. Ako imate vrtni namještaj od ratana na svom balkonu, dodajte odgovarajući balkonski set "Begonia" s uzorkom od ratana ili slično oblikovani cvjetni lonac "Werbena". Ako ne želite presađivati svoje cvijeće, ali ste se umorili od posuda u kojima rastu, upoznajte našu široku ponudu obloga za posude. Okrugla obloga za posudu "Aruba" u svijetlim bojama (žuta, pastelno limun zelena, kantalupa narančasta), okrugla obloga za posudu "Ibiza" (pistacija zelena, lavanda plava, borovnica ljubičasta, kremasta bijela i svijetlo bež) i dvobojne obloge za posudu "Duet" (dostupne, primjerice, u kombinacijama boja antracit siva/svijetlo zelena, antracit siva/bež i kremasta bijela/svijetlo bež) omogućit će vam da osvježite izgled svojih starih posuda za biljke.

Odličan izbor po iznenađujuće niskim cijenama - ovo je misija naše online trgovine. Ne oklijevajte, pregledajte našu ponudu, obavite kupnju i ukrasite svoj balkon i terasu s stilom - bez pretjeranog troška!