Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Посуде и саднице за балконе и терасе

Саксије и саднице за балконе и терасе не би требале бити само трајне и отпорне на временске увјете. Препоручујемо да одаберете оне које одговарају биљкама које намеравате да узгајате, и месту опуштања на коме ћете их сместити, у погледу боје и облика. Помоћи ћемо вам да створите величанствену позадину за своје балконске биљке и цвеће - није ни чудо, ако мислите да ћете у нашој онлине продавници башта пронаћи широк избор лончарских и саксија за балконе и терасе.

Ова подкатегорија садржи све наше балконске кутије и саднице. Балконска кутија „Венус“ и лонац „Агро“ на отвореном су приступачно, практично решење, посебно ако планирате узгајати пуно биљака и желите да објекте окачите на ограде. Ако волите оригиналне форме и тражите јединствени дизајн, уложите у саксије са лоубом „Лобелиа“ у облику квадрата! Балконска кутија „Респана Трипле“ која изгледа као три округле саксије спојене ће вам такође омогућити да направите незаборавне биљне композиције. Поред ових, нудимо и стандардне појединачне округле саксије, попут једноставног лонца "Глинка" у увек популарној теракотској боји и "Терра" лонца за биљке са украсним узорком вертикалних пруга. Ако се желите ослободити класичних облика, изаберите округле саксије „Нитли“ са узорком плетенице. Који од њих вам се највише свиђа - бела, крем-бела, бресква, жалфија-зелена, мока-смеђа или антрацит-сива? Остали модели који вреде ваше пажње укључују лагане и украсне „Матуба“ округле саксије са биљкама, округле саксије „Сахара Слим“ отпорне на мраз и прекрасне високе округле саксије са уметцима: „Диамент Слим“ и „Маката Слим“, доступни у елегантним бојама: антрацитно сива, сиво-беж, светло беж и кафе латте. Људи који би желели да на својим балконима узгајају мало четињача, маслина и агрума, требало би да наруче самосталне саднице „ромског“ урна украшене узорцима који имитирају античку римску уметност. Ако на свом балкону имате намештај од ратана, додајте одговарајући сет балкона „Бегониа“ са узорком од ратана или на сличан начин обликовани садник за цвеће „Вербена“. У случају да своје цвеће не желите пресадити, али вам је досадило саксије у којима расту, упознајте се са нашим широким асортиманом лонца. Округло кућиште лонца „Аруба“ у јарким бојама (жута, паста вапнена зелена, кантарион-наранџаста), округло кућиште „Ибиза“ (пистацио-зелено, плаво лаванда, плавка-љубичаста, кремасто-бела и светло беж) и двобојни Кућишта "Дует" за лонце (доступна су, на пример, у антрацит сивој / светло зеленој боји, антрацит сива / беж и крем-бела / светло беж боја у паровима) омогућиће вам да обновите изглед својих старих биљних посуда.

Одличан избор по изненађујуће ниским ценама - ово је мисија наше интернет продавнице. Не устручавајте се, прегледајте нашу понуду, обавите куповину и украсите свој балкон и терасу са стилом - али без преплата!