• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Kaktusgryder

Kaktusgryder er vigtigt tilbehør i enhver succulent elskers arsenal. Plantebeholdere, der tilbydes i denne underkategori, understreger ikke kun dine planters skønhed, men giver dem også en optimal udvikling og vegetationsforhold takket være deres form og specielle egenskaber.

Holdbare, robuste kaktuspotter fra kendte polske producenter, der er fremstillet af førsteklasses plastik, venter dig i vores butik. Vi anbefaler blandt andet den 24,5 cm kirsebærrøde kaktusgryde fra Form-Plastic, der kan rumme flere mindre planter, hvilket giver dig mulighed for at skabe din egen unikke sammensætning. Hvis du har brug for en større beholder, står 31,6 cm “Terra” kaktusplanter fra Prosperplast klar til din tjeneste. Dette produkt sælges med en matchende tallerken / bakke. Denne planter har også en speciel fordybning i bunden, der gør det muligt for dig at vande sukkulenterne uden at fugte jorden. På den måde sikrer du dine planters vækstbetingelser, der ligner dem, de møder i naturen. Dette vil helt sikkert vise sig at være en rentabel investering!

Se også vores andre produkter nærmere. Du får de bedste potter og plantemaskiner til kaktus og andre hjemmeplanter lige her på vores online havemarked. Vi tilbyder bedst mulige priser for top produkter. Du finder ikke en billig gryde lavet af skrøbelige plastik her. Vi opfordrer dig til at drage fordel af vores gratis leveringsmulighed. Du sparer tid og penge - gå videre og se selv!