• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Cactus Potten

Cactuspotten zijn essentiële accessoires in het arsenaal van elke sappige liefhebber. Plantencontainers die in deze subcategorie worden aangeboden, onderstrepen niet alleen de schoonheid van uw planten, maar bieden ze ook dankzij hun vorm en speciale kenmerken optimale ontwikkeling en vegetatie.

Duurzame, stevige cactuspotten van gerenommeerde Poolse producenten, vervaardigd van premium kwaliteit kunststof, wachten op u in onze winkel. We raden onder andere de 24,5 cm kersenrode cactuspot van Form-Plastic aan die verschillende kleinere planten zal bevatten, zodat je je eigen unieke samenstelling kunt creëren. Als u een grotere container nodig heeft, staat de 31,6 cm "Terra" cactusplanter van Prosperplast klaar voor u. Dit product wordt verkocht met een bijpassende schotel / dienblad. Deze planter heeft ook een speciale inkeping aan de onderkant waarmee je de vetplanten water kunt geven zonder de grond te bevochtigen. Op die manier zorgt u ervoor dat uw planten op dezelfde manier groeien als in het wild. Dit zal zeker een winstgevende investering blijken te zijn!

Bekijk ook onze andere producten van dichterbij. Je krijgt de beste potten en bloembakken voor cactussen en andere huisplanten hier op onze online tuinmarkt. Wij bieden de best mogelijke prijzen voor eersteklas producten. Je zult hier geen goedkope pot van breekbaar plastic vinden. We raden u aan te profiteren van onze gratis bezorgoptie. U bespaart tijd en geld - ga zelf kijken!