• RM700.00 Untuk memenuhi syarat untuk penghantaran percuma
    anda perlu membuat tempahan minimum

Pasu kaktus

Pot kaktus adalah aksesori penting di gudang kekasih setiap sukulen. Bekas tanaman yang ditawarkan dalam subkategori ini tidak hanya akan menggarisbawahi keindahan tanaman anda, tetapi juga memberi mereka keadaan pertumbuhan dan tumbuh-tumbuhan yang optimum berkat bentuk dan ciri khasnya.

Pot kaktus tahan lama dan kukuh dari pengeluar Poland terkenal, yang diperbuat daripada plastik berkualiti premium, menanti anda di kedai kami. Kami mengesyorkan, antara lain, pot kaktus merah ceri 24,5 cm dari Form-Plastic yang akan menampung beberapa tanaman yang lebih kecil, sehingga membolehkan anda membuat komposisi unik anda sendiri. Sekiranya anda memerlukan bekas yang lebih besar, penanam kaktus "Terra" 31,6 cm dari Prosperplast siap sedia untuk anda. Produk ini dijual dengan piring / dulang yang sepadan. Penanam ini juga mempunyai lekukan khas di bahagian bawah yang membolehkan anda menyiram succulents tanpa membasahi tanah. Dengan cara itu anda akan memastikan tumbuh-tumbuhan anda keadaan yang serupa dengan yang mereka hadapi di alam liar. Ini pasti akan membuktikan pelaburan yang menguntungkan!

Lihat juga produk kami yang lain. Anda akan mendapat periuk dan penanam terbaik untuk kaktus dan tanaman rumah lain di sini, di pasar taman dalam talian kami. Kami menawarkan harga terbaik untuk produk terkemuka. Anda tidak akan menemui periuk murah yang diperbuat daripada plastik rapuh di sini. Kami menggalakkan anda untuk memanfaatkan pilihan penghantaran percuma kami. Anda akan menjimatkan masa dan wang - teruskan dan lihat sendiri!