• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Kaktuszcserepek

A kaktuszedények nélkülözhetetlen kiegészítők minden zamatos szerető arzenáljában. Az ebben az alkategóriában kínált növénykonténerek nem csak aláhúzzák növényeinek szépségét, hanem formájuk és sajátosságuk révén optimális fejlődési és vegetációs feltételeket biztosítanak számukra.

Kiváló minőségű műanyagból készült, tartós, erős kaktuszedények neves lengyel gyártóktól várják üzletünkben. Javasoljuk többek között a Form-Plastic 24,5 cm-es cseresznyevörös kaktuszcserépét, amely több kisebb növény befogadására is alkalmas, így lehetővé teszi saját egyedi kompozíciójának elkészítését. Ha nagyobb tartályra van szüksége, akkor a Prosperplast 31,6 cm-es „Terra” kaktusztartója készen áll az Önök szolgálatára. Ezt a terméket megfelelő csészealj / tálca mellett kapjuk. Ennek a vetőgépnek az alján is van egy speciális bemélyedés, amely lehetővé teszi a pozsgás növények öntözését a talaj nedvesítése nélkül. Ily módon biztosítja a növények növekedési feltételeit, amelyek hasonlóak a vadonban tapasztaltakhoz. Ez minden bizonnyal jövedelmező befektetésnek bizonyul!

Tekintse meg közelebbről más termékeinket is. Itt kapja a legjobb cserepek és ültetvényeket kaktuszokhoz és más házi növényekhez, online kerti piacunkon. Kínálunk a lehető legjobb árakat a legkiválóbb termékekre. Itt nem talál olcsó, törékeny műanyagból készült edényt. Arra biztatjuk Önt, hogy élvezze az ingyenes kézbesítési lehetőségünket. Időt és pénzt fog megtakarítani - folytassa és nézd meg magad!