• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Кактусови саксии

Кактусовите саксии са основни аксесоари в арсенала на всеки сочен любовник. Растенията, предлагани в тази подкатегория, не само ще подчертаят красотата на вашите растения, но и ще им осигурят оптимални условия за развитие и растителност, благодарение на формата и специалните им характеристики.

Устойчиви, здрави саксии от кактус от известни полски производители, произведени от висококачествена пластмаса, ви очакват в нашия магазин. Препоръчваме, между другото, саксията с вишнево-червен кактус от 24,5 см от Form-Plastic, която ще побере няколко по-малки растения, като по този начин ще ви позволи да създадете своя уникална композиция. Ако имате нужда от по-голям контейнер, 31,6 сантиметровият кактус за кактус „Terra” от Prosperplast е готов за вас. Този продукт се продава с подходяща чиния / поднос. Тази сеялка също има специална вдлъбнатина на дъното, която би ви позволила да поливате сукулентите, без да навлажнявате почвата. По този начин ще осигурите условия за отглеждане на вашите растения, подобни на тези, с които се сблъскват в природата. Това определено ще се окаже печеливша инвестиция!

Погледнете по-отблизо и другите ни продукти. Ще получите най-добрите саксии и саксии за кактуси и други домашни растения точно тук, на нашия онлайн пазар за градини. Ние предлагаме най-добрите възможни цени за най-добрите продукти. Тук няма да намерите евтин съд, изработен от крехка пластмаса. Съветваме ви да се възползвате от нашата безплатна опция за доставка. Ще спестите време и пари - продължете и се убедете сами!