• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Lonci kaktusa

Lonci kaktusa so bistveni pripomočki v vsakem sočnem ljubitelju. Rastlinske posode, ponujene v tej podkategoriji, ne bodo samo poudarile lepote vaših rastlin, temveč vam bodo tudi zaradi oblike in posebnosti zagotavljale optimalne razvojne in vegetacijske pogoje.

V naši prodajalni vas čakajo trpežne, trpe lončke iz kaktusa priznanih poljskih proizvajalcev, izdelane iz vrhunske plastike. Med drugim priporočamo lonček s kaktusom v višini 24,5 cm iz Form-Plastike, ki bo sprejemal več manjših rastlin in vam tako omogočil, da ustvarite svojo edinstveno sestavo. Če potrebujete večjo posodo, je 31,6 cm "Terra" kaktus sejalec podjetja Prosperplast pripravljen na voljo. Ta izdelek se prodaja z ustreznim krožnikom. Ta sadilnik ima tudi na dnu posebno vdolbino, s katero bi lahko zalivali sukulente brez vlaženja zemlje. Tako boste svojim rastlinam zagotovili pogoje gojenja, podobne tistim, s katerimi se srečujejo v divjini. To se bo zagotovo izkazalo za donosno naložbo!

Oglejte si tudi ostale naše izdelke. Najboljše lončke in sadilnike za kaktuse in druge domače rastline boste dobili prav tukaj, na naši spletni vrtni tržnici. Ponujamo najboljše možne cene za vrhunske izdelke. Tu ne boste našli poceni lonca iz krhke plastike. Svetujemo vam, da izkoristite našo možnost brezplačne dostave. Prihranili boste čas in denar - pojdite naprej in se prepričajte sami!