Penyulingan

Penyulingan adalah proses yang digunakan untuk menghasilkan banyak roh yang berbeza. Terima kasih kepada penyulingan - proses memisahkan komponen dari campuran cecair dengan mendidih dan pemeluwapan - anda akan dapat "menyelamatkan" alkohol menjadi masam atau meningkatkan kekuatan wain yang disiapkan dengan betul. Anda juga menapis air, misalnya menggunakannya di seterika dengan muncung wap. Anda akan belajar bagaimana dengan berkesan dan selamat menjalankan prosedur ini dalam subseksyen ini.

Anda perlu "mengimbangi" dengan suhu yang tinggi dan menukar tekanan untuk berjaya menjalankan penyulingan. Prosedur kompleks ini memerlukan peralatan pakar. Anda akan mendapati penyuling keluli tahan karat berkualiti tinggi yang datang dengan semua perkakas dan aksesori yang diperlukan di kedai kami. Peralatan profesional ini membolehkan anda menetapkan keadaan optimum untuk penyulingan sebarang jenis alkohol yang diberikan. Adakah anda ingin mengetahui lebih lanjut? Lihat sahaja tawaran kami dan semak imbas subseksyen Distillers. Anda tentu akan mendapatkan alat ganti, seperti tiub Distiller 'pada harga yang berpatutan. Agar alkohol disuling untuk mengekalkan kekuatan dan rasa, anda memerlukan kapsul Pre-threaded yang kedap udara. Anda akan membelinya pada harga terbaik di kedai kami - semak keluar!

Kami menggalakkan anda berbelanja secara dalam talian. Buat pilihan anda dari barang berkualiti premium. Arahan penyuling dan penyuling distiller dengan penghantaran rumah yang cepat. Kami menjamin pengalaman pelanggan pada tahap tertinggi - memilih, menempah dan nikmati hobi dengan kami!