destillasjon

Destillasjon er en prosess som brukes i produksjon av mange forskjellige brennevin. Takket være destillasjonen - prosessen med å skille komponenter fra en flytende blanding ved å koke og kondensere - ville du være i stand til å "redde" alkoholen som er blitt sur eller øke styrken på den riktig tilberedte vinen. Du destillerer også vann, for eksempel å bruke det i strykejernene med dampdyser. Du lærer hvordan du effektivt kan utføre denne prosedyren i dette underavsnittet.

Du må "sjonglere" med høy temperatur og skiftende trykk for å kunne utføre destillasjonen. Denne komplekse prosedyren krever spesialutstyr. Du vil finne høykvalitets destillerier av rustfritt stål som kommer med alt nødvendig utstyr og tilbehør i butikken vår. Dette profesjonelle utstyret lar deg sette opp de optimale betingelsene for destillasjon av alle gitte alkoholtyper. Vil du lære mer? Bare se på tilbudet vårt og bla gjennom Distillers underavsnitt. Du vil selvfølgelig få reservedeler, for eksempel Distiller-rørsettet til en overkommelig pris. For at den destillerte alkoholen skal holde styrken og smaken, trenger du de lufttette forhåndsgjenførte kapslene. Du vil kjøpe dem til best mulig pris i vår butikk - sjekk den ut!

Vi oppfordrer deg til å handle online. Gjør ditt valg fra varene av førsteklasses kvalitet. Bestill destillatører og destillertilbehør med en rask hjemlevering. Vi garanterer kundeopplevelse på høyest mulig nivå - velg, bestill og nyt din hobby hos oss!

35.75 kr
40.18 kr
49.28 kr
52.80 kr
61.20 kr