• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Destilacija

Destilacija je postupak koji se koristi u proizvodnji različitih alkoholnih pića. Kroz destilaciju - metodu koja razdvaja komponente tekuće smjese putem ključanja i kondenzacije - možete "oživjeti" pokvareni alkohol ili povećati koncentraciju alkohola u dobro pripremljenom vinu. Također je moguće destilirati vodu, na primjer, za upotrebu u parnim peglama. Naučite kako izvoditi ovaj postupak učinkovito i sigurno u ovoj sekciji.

Destilacija uključuje rukovanje visokim temperaturama i promjenjivim tlakovima. Za uspješno upravljanje destilacijom neophodna je specijalizirana oprema. U našoj trgovini pronaći ćete destilatore od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete opremljene svim potrebnim alatima i priborom. Ova specijalizirana oprema stvara idealne uvjete za destilaciju bilo koje vrste alkohola. Zainteresirani ste za saznanje više? Istražite naš odjeljak s Destilatorima. Naravno, nudimo i rezervne dijelove, poput setova cijevi za destilaciju, po konkurentnim cijenama. I kako biste osigurali da destilirani alkohol zadrži svoju snagu i okus, preporučujemo naše hermetičke kapsule s unaprijed navojem. Nabavite ih po nepobjedivim cijenama upravo ovdje u našoj trgovini!

Pozivamo vas da kupujete online kod nas. Odaberite iz našeg premium asortimana proizvoda. Naručite destilatore i njihove dodatke za brzu dostavu na vašu adresu. Obećavamo neusporedivo iskustvo za kupce - odaberite, kupite i pratite svoju strast s nama!

3.85
6.00
8.18