• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Destilacija

Destilacija je postupak koji se koristi u proizvodnji različitih alkoholnih pića. Zahvaljujući destilaciji - procesu odvajanja komponenata od tekuće smjese ključajem i kondenzacijom - uspjeli biste „spasiti“ alkohol koji je postao kiseo ili povećati čvrstoću pravilno pripremljenog vina. Također destilirate vodu, npr. Da je koristite u peglama s parnim mlaznicama. Naučit ćete kako učinkovito i sigurno provesti ovaj postupak u ovom pododjeljku.

Za uspješno provođenje destilacije morate "žonglirati" s visokom temperaturom i promjenom tlaka. Ovaj složeni postupak zahtijeva specijalnu opremu. U našoj ćete trgovini pronaći visokokvalitetne destilere od nehrđajućeg čelika koje dolaze sa svim potrebnim priborom i priborom. Ova profesionalna oprema omogućuje vam postavljanje optimalnih uvjeta za destilaciju bilo koje vrste alkohola. Želite li saznati više? Pogledajte samo našu ponudu i prođite kroz pododjeljak Distillers. Naravno da ćete dobiti rezervne dijelove, poput garnitura cijevi Distiller, po pristupačnoj cijeni. Da bi destilovani alkohol zadržao snagu i okus, trebat će vam nepropusne kapsule s prethodno navojem. Kupit ćete ih po najboljoj mogućoj cijeni u našoj trgovini - provjerite!

Preporučujemo vam kupovinu putem interneta. Učinite vaš izbor iz robe vrhunske kvalitete. Nabavite destilere i dodatke za destilaciju brzom isporukom na kućnu adresu. Jamčimo korisničko iskustvo na najvišoj mogućoj razini - odaberite, naručite i uživajte u svom hobiju kod nas!

3.85
5.28
8.18