Дестилација

Дестилација је поступак који се користи у производњи различитих алкохолних пића. Захваљујући дестилацији - процесу одвајања компоненти од течне смеше врелом и кондензацијом - могли бисте „спасити“ алкохол који је постао кисео или повећати чврстоћу правилно припремљеног вина. Такође дестилирате воду, нпр. Да је користите у пеглама са парним млазницама. Научићете како ефикасно и сигурно водити овај поступак у овом пододељку.

Морате „жонглирати“ са високом температуром и променљивим притиском да бисте успешно спровели дестилацију. Овај сложени поступак захтева специјалну опрему. У нашој продавници ћете пронаћи висококвалитетне дестилере од нехрђајућег челика који долазе са свим потребним прибором и додацима. Ова професионална опрема омогућава вам постављање оптималних услова за дестилацију било које врсте алкохола. Да ли желите да сазнате више? Погледајте само нашу понуду и прелистајте пододељење Дистилерс. Наравно да ћете добити резервне делове, као што су гарнитура цеви за дестиларе по приступачној цени. Да би дестиловани алкохол задржао снагу и укус, потребне су вам херметичке Пре-навојене капсуле. Купит ћете их по најбољој могућој цијени у нашој трговини - провјерите!

Охрабрујемо вас да купујете на мрежи. Учините свој избор из робе врхунског квалитета. Наручите дестилаторе и додатке за дестилацију брзом испоруком кући. Гарантујемо корисничко искуство на највишем могућем нивоу - одаберите, наручите и уживајте у свом хобију код нас!

Сет цеви за дестилацију - -10%
981.00 din 1,090.00 din
Промоција завршава
Капсуле са навојем за вотку, боце од ликера и боце од хип-а - црвене - 100 ком - -10%
2,601.33 din 2,890.33 din
Промоција завршава
Капсуле са навојем за вотку, боце од ликера и тиквице - зелене - 100 ком - -10%
2,601.33 din 2,890.33 din
Промоција завршава
Капсуле са навојем за вотку, боце од ликера и боце са хипом - плаве - 100 ком - -10%
2,601.33 din 2,890.33 din
Промоција завршава
Капсуле са навојем за вотку, флаше од ликера и боце од кука - златне - 100 ком - -10%
2,601.33 din 2,890.33 din
Промоција завршава