• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Distilare

Distilarea este un proces utilizat în producția diverselor băuturi alcoolice. Prin distilare - metoda de separare a componentelor dintr-un amestec lichid prin fierbere și condensare - puteți "revitaliza" alcoolul stricat sau crește concentrația alcoolului într-un vin bine preparat. Puteți, de asemenea, să distilați apă, de exemplu, pentru a o utiliza în fierul de călcat cu aburi. Aflați cum să efectuați acest proces eficient și în condiții de siguranță în această secțiune.

Distilarea implică gestionarea temperaturilor ridicate și a presiunilor variabile. Pentru a reuși în manipularea distilării, echipamentul specializat este esențial. În magazinul nostru, veți găsi distilatoare din oțel inoxidabil de înaltă calitate, complete cu toate ustensilele și accesoriile necesare. Această echipament de specialitate creează condițiile perfecte pentru distilarea oricărui tip de alcool. Sunteți interesat să aflați mai multe? Explorați secțiunea noastră cu Distilatoare. Desigur, oferim și piese de schimb, cum ar fi seturile de tuburi pentru distilare, la prețuri competitive. Și pentru a vă asigura că alcoolul distilat își păstrează puterea și aroma, vă recomandăm capsulele noastre ermetice cu filet pre-înșurubat. Le puteți achiziționa la prețuri imbatabile chiar aici, în magazinul nostru!

Vă invităm să faceți cumpărături online cu noi. Alegeți din gama noastră premium de produse. Comandați distilatoare și accesoriile lor pentru livrare rapidă la domiciliu. Vă promitem o experiență a clienților de neegalat - alegeți, cumpărați și urmați pasiunea cu noi!

18.12 leu
28.24 leu
38.47 leu