• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

distillatie

Destillatie is een proces dat wordt gebruikt bij de productie van verschillende sterke dranken. Door destillatie - de methode om componenten te scheiden uit een vloeibare mengeling door verdamping en condensatie - kunt u bedorven alcohol "herstellen" of de sterkte van goed bereide wijn verhogen. U kunt ook water destilleren, bijvoorbeeld voor gebruik in strijkijzers met stoomsproeiers. Leer hoe u dit proces efficiënt en veilig kunt uitvoeren in dit gedeelte.

Destillatie omvat het beheer van hoge temperaturen en variabele drukken. Voor succesvolle destillatie is gespecialiseerde apparatuur essentieel. In onze winkel vindt u hoogwaardige destillateurs van roestvrij staal, compleet met alle benodigde gereedschappen en accessoires. Deze deskundige apparatuur creëert de perfecte omstandigheden voor het destilleren van elk type alcohol. Interesse om meer te leren? Verken onze sectie met Destilleerders. Natuurlijk bieden we ook reserveonderdelen zoals destillatieslangensets tegen concurrerende prijzen. En om ervoor te zorgen dat uw gedestilleerde alcohol zijn kracht en smaak behoudt, raden we onze luchtdichte, voorgedraaide capsules aan. Haal ze tegen onverslaanbare prijzen direct hier in onze winkel!

We nodigen u uit om online bij ons te winkelen. Kies uit ons premium assortiment producten. Bestel destillateurs en hun accessoires voor snelle thuisbezorging. We beloven een ongeëvenaarde klantbeleving - kies, koop en volg uw passie met ons!

3.63
3.85
3.85
4.29
5.50
6.00
6.60