• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Destillering

Destillering är en process som används vid framställning av olika spritsorter. Genom destillering - metoden att separera komponenter från en vätskeblandning genom kokning och kondensation - kan du "återuppliva" surt alkohol eller förstärka styrkan i välberedda viner. Du kan också destillera vatten, till exempel för att använda det i ångstrykjärn. Lär dig hur man utför denna process effektivt och säkert i denna avdelning.

Destillering innebär hantering av höga temperaturer och varierande tryck. För att framgångsrikt hantera destillering krävs specialiserad utrustning. I vår butik hittar du högkvalitativa destillatorer i rostfritt stål komplett med alla nödvändiga redskap och tillbehör. Denna expertutrustning skapar de perfekta förutsättningarna för destillering av alla typer av alkohol. Intresserad av att lära dig mer? Utforska vår avdelning för Destillatorer. Naturligtvis erbjuder vi också reservdelar som destilleringsslanguppsättningar till konkurrenskraftiga priser. Och för att säkerställa att din destillerade alkohol behåller sin styrka och smak rekommenderar vi våra lufttäta, förskruvade kapslar. Skaffa dem till oslagbara priser direkt här i vår butik!

Vi bjuder in dig att handla online hos oss. Välj bland vårt premiumsortiment av produkter. Beställ destillatorer och deras tillbehör för snabb hemleverans. Vi lovar en enastående kundupplevelse - välj, köp och följ din passion med oss!

42.71 kr
45.29 kr
45.29 kr
50.47 kr
52.41 kr
55.65 kr
55.65 kr
71.18 kr
77.65 kr
95.29 kr