• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Tislaus

Tislaus on prosessi, jota käytetään monien erilaisten alkoholijuomien valmistukseen. Tislauksen - komponenttien erottamisen nestemäisestä seoksesta keittämällä ja kondensoimalla - ansiosta pystyt “pelastamaan” happamaksi jääneen alkoholin tai lisäämään oikein valmistetun viinin vahvuutta. Voit myös tislata vettä, esimerkiksi käyttää sitä silitysrautaan höyrysuuttimien kanssa. Opit kuinka tehokkaasti ja turvallisesti suorittaa tämä toimenpide tässä alajaksossa.

Tislauksen onnistumiseksi täytyy "pyrkiä" korkeaseen lämpötilaan ja muuttuvaan paineeseen. Tämä monimutkainen menettely vaatii erikoislaitteita. Löydät myymälästämme korkealaatuisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tislaajia kaikilla tarvittavilla välineillä ja tarvikkeilla. Tämän ammattimaisen laitteen avulla voit luoda optimaaliset olosuhteet minkä tahansa alkoholityypin tislaukselle. Haluatko tietää enemmän? Katso vain tarjouksemme ja selaa Distillers-alaosaa. Voit tietysti hankkia varaosat, kuten Distiller-putket "kohtuulliseen hintaan. Jotta tislattu alkoholi säilyttäisi lujuutensa ja maunsa, tarvitset ilmatiiviitä esikierteisiä kapseleita. Ostat ne edullisimpaan hintaan myymälästämme - tutustu!

Kannustamme sinua ostamaan verkkoa. Tee valinta ensiluokkaisista tavaroista. Tilaa tislaajia ja tislaustarvikkeita nopeaan kotiinkuljetukseen. Takaamme korkeimman mahdollisen asiakaskokemuksen - valitse, tilaa ja nauti harrastuksestasi kanssamme!

-25%
0.97 1.29
Kampanja päättyy
-25%
2.23 2.97
Kampanja päättyy
-25%
2.38 3.18
Kampanja päättyy
-25%
2.45 3.27
Kampanja päättyy
3.18
5.29