• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tislaus

Destillaatio on prosessi, jota käytetään erilaisten väkevien juomien valmistuksessa. Destillaation avulla - menetelmällä, jossa nestemäisen seoksen komponentit erotetaan kiehuttamalla ja kondensoimalla - voit "elvyttää" pilaantuneen alkoholin tai lisätä hyvin valmistetun viinin vahvuutta. Voit myös destiloida vettä, esimerkiksi höyrysilitysraudassa käytettäväksi. Opettele suorittamaan tämä prosessi tehokkaasti ja turvallisesti tässä osiossa.

Destillaatio vaatii korkeiden lämpötilojen ja vaihtelevien paineiden hallintaa. Onnistuneen destillaation vaatii erikoisvarusteita. Kaupassamme löydät korkealaatuiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut destillaattorit, jotka sisältävät kaikki tarvittavat välineet ja tarvikkeet. Tämä asiantuntijavarustus luo täydelliset olosuhteet minkä tahansa tyyppisen alkoholin destillaatiolle. Kiinnostaisiko oppia lisää? Tutustu Destillaattoriosastoomme. Tarjoamme luonnollisesti myös varaosia, kuten destillaatioputkisarjoja kilpailukykyiseen hintaan. Varmistaaksesi, että destiloidun alkoholisi säilyttää vahvuutensa ja maun, suosittelemme ilmatiiviitä, ennakkokierteellä varustettuja kapseleitamme. Hanki ne lyömättömään hintaan juuri täältä kaupastamme!

Kutsutaan sinut tekemään ostoksia verkkokaupassamme. Valitse laadukkaista tuotteistamme. Tilaa destillaattorit ja niiden tarvikkeet nopeaan kotiinkuljetukseen. Lupaan vertaamattoman asiakaskokemuksen - valitse, osta ja seuraa intohimoasi kanssamme!

3.85
8.18