• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Lepárlás

A desztilláció egy eljárás, amit különböző szeszitalok előállításához használnak. A desztilláció során, ami a folyadékok komponenseinek elválasztásának módszere forralással és kondenzációval - "felélesztheti" az elromlott alkoholt, vagy megerősítheti a jól elkészített bort. Vizet is desztillálhat, például gőzvasalókban való használatra. Ismerje meg, hogyan végezheti el ezt a folyamatot hatékonyan és biztonságosan ebben a szakaszban.

A desztilláció magas hőmérséklet és változó nyomások kezelését jelenti. A sikeres desztillációhoz szakosított felszerelés szükséges. Üzletünkben magas minőségű rozsdamentes acél desztillálókat talál minden szükséges eszközzel és kiegészítőkkel. Ez a szakértői felszerelés tökéletes feltételeket teremt az alkohol bármilyen típusú desztillációjához. További információért látogasson el a Desztillálók szakaszunkhoz. Természetesen kínálunk alkatrészeket is, például desztilláló csőkészleteket versenyképes áron. És annak érdekében, hogy a desztillált alkohol megőrizze erejét és ízét, ajánljuk hermetikus, előmenő kapszuláinkat. Szerezze be őket verhetetlen áron itt, üzletünkben!

Megtisztelünk online vásárlással. Válasszon prémium termékválasztékunkból. Rendeljen desztillálókat és kiegészítőiket gyors házhozszállítással. Ígérjük, hogy páratlan vásárlói élményt nyújtunk - válasszon, vásároljon és kövesse szenvedélyét velünk!

1,711 Ft