• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

дестилация

Дестилацията е процес, използван при производството на много различни спиртни напитки. Благодарение на дестилацията - процесът на отделяне на компонентите от течна смес чрез кипене и кондензация - вие ще бъдете в състояние да „спасите“ изкисналия алкохол или да увеличите силата на правилно приготвеното вино. Вие също дестилирате вода, например да я използвате в ютии с парни дюзи. Ще научите как ефикасно и безопасно да проведете тази процедура в този подраздел.

Трябва да „жонглирате“ с висока температура и променящо се налягане, за да проведете успешно дестилацията. Тази сложна процедура изисква специализирано оборудване. В нашия магазин ще намерите висококачествени дестилатори от неръждаема стомана, които се предлагат с всички необходими прибори и аксесоари. Това професионално оборудване ви позволява да създадете оптимални условия за дестилация на даден тип алкохол. Искате ли да научите повече? Просто разгледайте нашето предложение и разгледайте подраздела „Дестилери“. Разбира се, ще получите резервните части, като например тръбите на Distiller на достъпна цена. За да може дестилираният алкохол да запази силата и вкуса си, ще ви трябват въздухонепроницаеми капсули Pre-threaded. Ще ги закупите на възможно най-добрата цена в нашия магазин - проверете!

Съветваме ви да пазарувате онлайн. Направете своя избор от стоки с първокласно качество. Поръчайте дестилатори и аксесоари за дестилатори с бърза доставка до дома. Ние гарантираме клиентското преживяване на най-високото възможно ниво - изберете, поръчайте и се насладете на вашето хоби при нас!

-25%
1.94 лв 2.58 лв
Промоцията приключва
-25%
4.46 лв 5.94 лв
Промоцията приключва
-25%
4.76 лв 6.35 лв
Промоцията приключва
-25%
4.90 лв 6.54 лв
Промоцията приключва
6.35 лв
10.58 лв