• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

дестилация

Дестилацията е процес, използван в производството на различни алкохолни напитки. Чрез дестилация - метод за разделяне на компоненти от течна смес чрез кипене и кондензация - можете да "възродите" скиснал алкохол или да увеличите силата на добре приготвено вино. Можете също така да дестилирате вода, например за употреба в ютии с парни дюзи. Научете как да изпълните този процес ефективно и безопасно в тази секция.

Дестилацията включва управление на високи температури и променливи налягания. За успешно управление на дестилацията е необходима специализирана екипировка. В нашия магазин ще намерите висококачествени дестилатори от неръждаема стомана, оборудвани с всички необходими инструменти и аксесоари. Този специализиран оборудване създава идеални условия за дестилация на всякакъв вид алкохол. Интересувате се от повече информация? Разгледайте нашия раздел с Дестилатори. Разбира се, предлагаме и резервни части като комплекти тръби за дестилация на конкурентни цени. И за да гарантираме, че дестилираният алкохол запазва силата и вкуса си, препоръчваме нашите вакуумни капсули с предварителна нарезка на резбата. Закупете ги на непобедими цени точно тук, в нашия магазин!

Поканваме ви да пазарувате онлайн при нас. Изберете от нашия премиум асортимент продукти. Поръчайте дестилатори и техните аксесоари за бърза доставка до вашия дом. Обещаваме ви безпрецедентно клиентско преживяване - изберете, закупете и следвайте вашата страст с нас!

7.70 лв
11.00 лв
12.00 лв
13.20 лв
16.20 лв
16.35 лв