• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Destilacija

Destilacija je postopek, ki se uporablja pri proizvodnji različnih alkoholnih pijač. S pomočjo destilacije - metode ločevanja komponent iz tekoče mešanice s kuhanjem in kondenzacijo - lahko "oživite" pokvarjen alkohol ali povečate moč dobro pripravljenega vina. Lahko destilirate tudi vodo, na primer za uporabo v likalnikih s parnimi šobami. Naučite se, kako ta postopek izvajati učinkovito in varno v tem odseku.

Destilacija vključuje upravljanje visokih temperatur in spreminjajočih se tlakov. Za uspešno ravnanje z destilacijo je potrebna specializirana oprema. V naši trgovini boste našli visokokakovostne destilatorje iz nerjavečega jekla, opremljene z vsemi potrebnimi orodji in dodatki. Ta strokovna oprema ustvarja idealne pogoje za destilacijo vseh vrst alkohola. Ste zainteresirani za več informacij? Raziščite naš oddelek z Destilatorji. Seveda ponujamo tudi nadomestne dele, kot so komplete cevi za destilacijo, po konkurenčnih cenah. In da se zagotovi, da destiliran alkohol ohrani svojo moč in okus, priporočamo naše hermetične kapsule s predvijačenim navojem. Pridobite jih po nepremagljivih cenah prav tukaj v naši trgovini!

Vabimo vas, da opravite nakupovanje pri nas prek spleta. Izberite iz naše premium ponudbe izdelkov. Naročite destilatorje in njihove dodatke za hitro dostavo na dom. Obljubljamo neprimerljivo izkušnjo za stranke - izberite, kupite in sledite svoji strasti z nami!

3.85
6.00
8.18