Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Уметци за лонце

Уметци у лонцима значајно олакшавају правилну негу биљака и кућа на балкону, посебно оне осетљиве на вишак влаге и прекривање водом. Лака за чишћење, издржљиви пластични контејнери пружају паметан начин да се избегну све веће грешке које сваки вртлар и узгајивач понекад направи. Овај одељак обухвата величанствене, чврсте саксије са уметцима. Све што требате учинити је одабрати модел који ће се уклопити у вашу дневну собу.

Али зашто би прво требало да купујете лонац са уметком? Таква посуда за узгој биљака штити биљке од замрзавања. Између уметка и базе лонца постоји шупљи простор, где се скупља вишак воде. На тај начин коријење биљке не расте у води, што може негативно утицати на добробит биљке, и не морате бринути да ћете воду излити из тањира нити је очистити након сваког залијевања. Вода која испарава са дна лонца помаже у одржавању правилне влажности тла дуже време. Као што видите, улошци за лонце доносе обиље предности на стол!

Украсне саксије "Маката" са умецима вас очекују у нашем избору. Атрактивни узорак од плетера на површини ових посуда, у комбинацији са елегантним бојама (светлосива, сиво-беж, бела, кафе латте) чине овде представљене саксије укусним ентеријером. Погледајте наше глатке, округле "Вулцано" посуде са уметцима. Они су савршено погодни за терасу и балкон. Ако волите живе, засићене боје, округли лонац "Ибиза" са уметком је прави избор. Наручите тиркизни или боровница-љубичасти модел да развеселите и освежите свој ентеријер. То далеко није све што нудимо. Константно радимо на проширењу асортимана стилским и функционалним лонцима са уметцима. Останите у току, искористите посебне понуде и продају и наручите најбоље уметке за лонце на тржишту по изненађујуће повољним ценама. Увек сте добродошли у нашу баштенску продавницу!

Nema proizvoda u ovom odeljku