• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Vas de Inserție

Insertii de ghiveci facilitează în mod semnificativ îngrijirea corespunzătoare a plantelor de acasă și a balconului, în special a celor sensibile la excesul de umiditate și de apă. Containerele de plastic ușor de curățat, durabile oferă o modalitate inteligentă de a evita greșelile în creștere pe care le face câteodată orice grădinar și cultivator. Această secțiune cuprinde vase superbe, solide, cu inserții. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul care s-ar încadra în camera de zi.

Dar de ce ar trebui să cumperi un vas cu o inserție în primul rând? Un recipient de acest tip pentru plante protejează plantele de acoperirea apei. Există un spațiu gol între inserție și baza vasului, în care apa în exces mă adună. În acest fel, rădăcinile plantelor nu cresc imersate în apă, ceea ce ar putea afecta negativ bunăstarea plantei și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la turnarea apei din farfurie și nici la curățarea acesteia după fiecare udare. Apa care se evaporă de pe fundul vasului ajută la menținerea umidității corespunzătoare a solului pentru o perioadă mai lungă de timp. După cum vedeți, inserțiile de ghiveci aduc o mulțime de avantaje mesei!

Oale ornamentale „Makata” cu inserții vă așteaptă în selecția noastră. Modelul atrăgător de răchită de pe suprafața acestor containere, combinat cu culori elegante (gri deschis, gri-bej, alb, cafenea latte), fac ca ghivecele prezentate aici să fie un decor interior cu gust. Uitați-vă la oalele noastre rotunde „Vulcano” netede, cu inserții. Sunt potrivite perfect pentru terasa și balcon. Dacă vă plac culorile vii și saturate, vasul rotund „Ibiza” cu o inserție este alegerea potrivită. Comandați modelul turcoaz sau albastru-violet pentru a vă înveseli și reîmprospăta interioarele. De departe nu este tot ceea ce oferim. Lucrăm continuu la extinderea sortimentului nostru cu ghivece elegante și funcționale cu inserții. Rămâneți la curent, profitați de oferte și vânzări speciale și comandați cele mai bune inserții de ghivece disponibile pe piață la prețuri surprinzător de accesibile. Sunteți întotdeauna binevenit la magazinul nostru de grădină!

Inserție rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 15 cm - alb - -10%
13.17 leu 14.64 leu
Promoția se încheie
Placă rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 15 cm - violet afine - -10%
13.17 leu 14.64 leu
Promoția se încheie
Placă rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 20 cm - bej (cafea latte) - -10%
20.27 leu 22.52 leu
Promoția se încheie
Placă rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 20 cm - alb - -10%
20.27 leu 22.52 leu
Promoția se încheie
Placă rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 20 cm - negru - -10%
20.27 leu 22.52 leu
Promoția se încheie
Placă rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 20 cm - verde fistic - -10%
20.27 leu 22.52 leu
Promoția se încheie
Inserție rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 20 cm - violet afine - -10%
20.27 leu 22.52 leu
Promoția se încheie
Placă rotundă pentru ghiveci - pentru ghivece de 35 cm - negru - -10%
30.20 leu 33.56 leu
Promoția se încheie
Covoraș din fibră de nucă de cocos, montat pe perete pentru coșuri de 40 cm - -10%
71.06 leu 78.96 leu
Promoția se încheie