• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Vas de Inserție

Vas de Inserție facilitează semnificativ îngrijirea plantelor de interior și de balcon, în special a celor sensibile la umiditate excesivă și înmuiere. Aceste containere din plastic durabil și ușor de curățat sunt o alegere inteligentă pentru a evita erorile comune pe care orice grădinar și cultivator le poate face. Această categorie vă prezintă ghivece solide și frumoase cu inserții. Trebuie doar să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine în sufrageria dvs.!

Dar de ce ar trebui să investiți în ghivece cu inserții? Acest tip de containere pentru creșterea plantelor protejează plantele de înmuiere datorită spațiului gol dintre inserție și baza ghiveciului, unde se poate aduna apa în exces. Acest design asigură că rădăcinile plantei nu sunt scufundate în apă, ceea ce ar putea afecta negativ sănătatea plantei. Nu trebuie să vă faceți griji despre scurgerea apei din tavă sau curățarea acesteia după fiecare udare. Evaporarea de la baza ghiveciului menține umiditatea solului adecvată pentru perioade lungi, evidențiind numeroasele avantaje ale Vaselor de Inserție!

Gama noastră include ghivece decorative “Makata” cu inserții. Modelul atractiv de împletitură de pe suprafața acestor containere, combinat cu culori elegante (gri deschis, bej-gri, alb, cafea cu lapte), face ca ghivecele prezentate aici să fie un decor interior de bun gust. Pentru utilizare pe terasă și balcon, luați în considerare ghivecelele noastre rotunde și netede "Vulcano" cu inserții. Dacă preferați culori vii și saturate, ghiveciul rotund "Ibiza" cu o inserție este alegerea potrivită. Comandați modelul turcoaz sau mov-albastru pentru a adăuga o notă de prospețime și vioiciune în interiorul dvs. Dar aceasta nu este tot ceea ce avem de oferit! Continuăm să ne extindem sortimentul cu ghivece elegante și funcționale cu inserții. Fiți pe fază, profitați de ofertele speciale și reducerile noastre și comandați cele mai bune Vas de Inserție disponibile pe piață la prețuri surprinzător de accesibile. Sunteți întotdeauna bineveniți în magazinul nostru de grădinărit!