• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Саксийни вложки

Вложките за саксии значително улесняват правилната грижа за домашните и балконните растения, особено за чувствителните към излишна влажност и преовлажняване. Лесните за почистване трайни пластмасови контейнери осигуряват интелигентен начин да се избегнат нарастващите грешки, които всеки градинар и производител понякога прави. Този раздел обхваща великолепни, солидни саксии с вложки. Всичко, което трябва да направите, е да изберете модела, който да се впише във вашата всекидневна.

Но защо на първо място трябва да купувате саксия с вложка? Подобен контейнер за отглеждане на растения предпазва растенията от замръзване. Между вложката и основата на саксията има кухо пространство, където се събира излишната вода. По този начин корените на растението не се потапят във вода, което може да повлияе негативно на благосъстоянието на растението и не е нужно да се притеснявате дали да излеете водата от чинийката, нито да я почиствате след всяко поливане. Водата се изпарява от дъното на саксията помага за поддържане на правилната влажност на почвата за по-дълго време. Както можете да видите, вложките за саксии носят много предимства на масата!

Декоративните саксии „Маката“ с вложки ви очакват в нашата селекция. Атрактивният модел от ракита върху повърхността на тези контейнери, съчетан с елегантни цветове (светло сиво, сиво-бежово, бяло, кафе-лате), правят представените тук саксии с вкусна вътрешна украса. Разгледайте нашите гладки, кръгли саксии „Вулкано“ с вложки. Те са идеално подходящи за тераса и балкон. Ако харесвате живи, наситени цветове, кръглата саксия „Ibiza” с вложка е правилният избор. Поръчайте тюркоазения или боровинки-лилав модел, за да развеселите и освежите интериора си. Това далеч не е всичко, което предлагаме. Ние непрекъснато работим върху разширяването на асортимента си със стилни и функционални саксии с вложки. Следете се, възползвайте се от специални оферти и продажби и поръчайте най-добрите вложки за гърне на пазара на изненадващо достъпни цени. Винаги сте добре дошли в нашия магазин за градина!

Кръгла вложка за саксия - за саксии с размер 15 см - бяла - -10%
5.34 лв 5.93 лв
Промоцията приключва
Кръгла вложка за саксия - за саксии с размер 15 см - боровинка лилаво - -10%
5.34 лв 5.93 лв
Промоцията приключва
Кръгла вложка за саксия - за саксии с размер 20 см - бежово (кафе лате) - -10%
8.21 лв 9.12 лв
Промоцията приключва
Кръгла вложка за саксия - за саксии с размер 20 см - бяла - -10%
8.21 лв 9.12 лв
Промоцията приключва
Кръгла вложка за саксия - за саксии с размер 20 см - черна - -10%
8.21 лв 9.12 лв
Промоцията приключва
Кръгла вложка за саксия - за саксии с размер 20 см - шам фъстък - -10%
8.21 лв 9.12 лв
Промоцията приключва
Кръгла вложка за саксия - за саксии с размер 20 см - боровинка лилаво - -10%
8.21 лв 9.12 лв
Промоцията приключва
Стенна кокосово влакно мат за висящи кошници 40 cm - -10%
28.78 лв 31.98 лв
Промоцията приключва