• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Саксийни вложки

Вложките за саксии значително облекчават грижата за растенията в дома и на балкона, особено за тези, които са чувствителни към прекомерната влажност и задържането на вода. Тези лесни за почистване и устойчиви пластмасови контейнери са умна избор, за да се избегнат общите грешки, които всеки градинар и отглеждач може да допусне. Тази категория ви представя прекрасни, здрави саксии с вложки. Просто изберете модела, който най-добре пасва на вашия хол!

Но защо изобщо трябва да инвестирате в саксии с вложки? Тези контейнери за отглеждане на растения защитават растенията ви от преовлажняване, благодарение на празното пространство между вложката и дъното на саксията, където може да се събира излишък вода. Този дизайн гарантира, че корените на растенията не са потопени в вода, което би могло негативно да се отрази на тяхното здраве. Няма нужда да се притеснявате да изливате водата от подложката или да я почиствате след всяко поливане. Изпаряването от дъното поддържа подходяща влажност на почвата за по-продължителен период от време, което подчертава многото предимства на вложките за саксии!

В нашата колекция ви очакват декоративни саксии „Маката“ с вложки. Атрактивният плетен модел на повърхността на тези контейнери, комбиниран с елегантни цветове (светлосиво, сиво-бежово, бяло, кафе лате), прави саксиите, представени тук, стилно допълнение към интериора ви. Разгледайте гладките, кръгли саксии „Вулкано“ с вложки, които са идеални за тераса и балкон. Ако предпочитате ярки, наситени цветове, кръглата саксия „Ибица“ с вложка е правилният избор. Поръчайте тюркоазения или боровинково-лилав модел, за да освежите и оживите вашия интериор. Но това не е всичко, което предлагаме! Непрекъснато работим за разширяване на нашия асортимент с модерни и функционални саксии с вложки. Бъдете в течение със специални предложения и отстъпки, и поръчайте най-добрите вложки за саксии на пазара на изненадващо достъпни цени. Винаги сте добре дошли в нашия магазин за градинарство!