• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Betétek virágcseréphez

A virágcserép betétek kiválóan megkönnyítik a lakásban és az erkélyen található növények, különösen a túl nedvességérzékeny fajok gondozását. Ezek a könnyen tisztítható, tartós műanyag tartályok okos megoldást kínálnak a minden kertész által időnként elkövetett növekedési hibák elkerülésére.

De miért is érdemes betéttel rendelkező cserépet választani? Egy ilyen növénytartó segít megvédeni a növényeket az állóvíztől. A betét és a cserép alja között egy üreg található, ahová a felesleges víz gyűlhet, így a növény gyökerei nem állnak állandóan vízben, ami negatívan befolyásolhatja a növény jólétét.

A választékunkban megtalálhatóak a dekoratív "Makata" cserépek betétekkel. Ezeknek a tartályoknak az elegáns színei és felületi mintái teszik őket ízléses belsőépítészeti elemmé. Ha teraszra vagy erkélyre keres megfelelő cserépet, tekintse meg a kínálatunkban lévő "Vulcano" kör alakú cserépeket betétekkel. Folyamatosan bővítjük kínálatunkat stílusos és funkcionális cserépekkel betétekkel, így érdemes figyelemmel kísérni ajánlatainkat.