• 54,000 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Virágcserép betét

A cserepes betétek jelentősen megkönnyítik az otthoni és az erkély növények megfelelő gondozását, különös tekintettel a túlzott páratartalomra és a vízcseppekre érzékeny növényekre. Könnyen tisztítható, tartós műanyag tartályok intelligens módon biztosítják a növekvő hibák elkerülését, amelyeket minden kertész és termelő néha elkövet. Ez a rész csodálatos, szilárd edényeket tartalmaz beillesztéssel. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja azt a modellt, amely illeszkedik a nappali szobájába.

De miért érdemes elsősorban potot vásárolni betéttel? Az ilyen növénytermesztő tartály megvédi a növényeket a vízcseppektől. A betét és a fazék között egy üreges hely van, ahol a fölösleges víz összegyűlik. Ily módon a növény gyökerei nem merülnek vízbe, ami negatívan befolyásolhatja a növény jólétét, és nem kell attól tartania, hogy a vizet önti a csészealjból, és minden öntözés után meg kell tisztítania. Az edény aljától párolgó víz hosszabb ideig megőrzi a megfelelő talajnedvességet. Mint láthatja, a potbetétek sok előnnyel járnak az asztalhoz!

Díszes „Makata” edények betétekkel várnak rád a választásunkban. Ezen tartályok felületén található vonzó fonott mintázat, az elegáns színekkel (világosszürke, szürke-bézs, fehér, a café latte) kombinálva, az itt bemutatott edények ízléses belső dekorációt tesznek lehetővé. Vessen egy pillantást a sima, kerek „Vulcano” edényekre, beillesztéssel. Kiválóan alkalmasak teraszra és erkélyre. Ha élénk, telített színekre tetszik, akkor a megfelelő választás az „Ibiza” kerek edény és betét. Rendelje meg a türkiz vagy áfonya-lila modellt, hogy felvidítsa és felfrissítse belső tereit. Ez messze nem minden, amit kínálunk. Folyamatosan dolgozunk a választék kibővítésén, stílusos és funkcionális cserepekkel. Legyen naprakész, vegye igénybe a különleges ajánlatokat és az értékesítéseket, és rendelje meg a piacon elérhető legjobb potbetéteket meglepően megfizethető áron. Mindig szívesen látunk kerti üzletünkben!