• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Krukinsatser

Krukinsatser underlättar avsevärt skötseln av både inomhus- och balkongväxter, särskilt de som är känsliga för överdriven fuktighet och vattenloggning. Dessa slitstarka och lätta att rengöra plastbehållare är ett smart val för att undvika de vanliga misstagen som varje odlare kan göra. Denna kategori presenterar vackra, stabila krukor med insatser. Välj helt enkelt den modell som passar bäst i ditt vardagsrum!

Men varför bör du investera i krukor med insatser? Dessa behållare för växtodling skyddar dina växter från vattenloggning tack vare det ihåliga utrymmet mellan insatsen och krukans botten, där överflödigt vatten kan samlas. Denna design säkerställer att växternas rötter inte är nedsänkta i vatten, vilket kan påverka deras hälsa negativt. Du behöver inte oroa dig för att tömma vatten från fatet eller rengöra det efter varje vattning. Avdunstningen från krukans botten upprätthåller rätt jordfuktighet under längre perioder, vilket visar de många fördelarna med krukinsatser!

Vår kollektion inkluderar dekorativa "Makata"-krukor med insatser. Det attraktiva flätade mönstret, kombinerat med eleganta färger (ljusgrå, grå-beige, vit, café latte), gör dessa krukor till en smakfull dekoration i ditt hem. För användning på terrasser och balkonger, överväg våra släta, runda "Vulcano"-krukor med insatser. Om du föredrar klara, mättade färger är den runda "Ibiza"-krukan med insats det perfekta valet. Beställ turkos eller blåbär-lila modellen för att ljusa upp och fräscha upp dina utrymmen. Men det är inte allt vi erbjuder! Vi utökar ständigt vårt sortiment med stilfulla och funktionella krukor med insatser. Håll utkik efter specialerbjudanden och reor, och beställ de bästa krukinsatserna på marknaden till överraskande överkomliga priser. Du är alltid välkommen till vår trädgårdsbutik!