• 1,042.11 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Krukinsatser

Krukväxter underlättar avsevärt korrekt skötsel av hem- och balkongväxter, särskilt de som är känsliga för överfuktighet och vattendrag. Lätt att rengöra, hållbara plastbehållare ger ett smart sätt att undvika växande misstag som varje trädgårdsmästare och odlare ibland gör. Detta avsnitt omfattar magnifika, solida krukor med skär. Allt du behöver göra är att välja den modell som passar in i ditt vardagsrum.

Men varför ska du köpa en kruka med en insats i första hand? En växtväxande behållare av detta slag skyddar växter från vattendrag. Det finns ett ihåligt utrymme mellan insatsen och potten, där det överskottsvatten jag samlar. På så sätt växer inte rötterna i vattnet, vad som kan påverka växtens välbefinnande, och du behöver inte oroa dig för att hälla bort vattnet från fatet och inte rengöra det efter varje vattning. Vatten som avdunstar från botten av potten hjälper till att upprätthålla korrekt jordfuktighet under längre tid. Som ni ser ger potteninsatserna många fördelar till bordet!

Prydnads "Makata" krukor med skär väntar dig i vårt urval. Det attraktiva flätverksmönstret på ytan på dessa containrar, i kombination med eleganta färger (ljusgrå, gråbeige, vit, café latte), gör krukorna som presenteras här till en smakfull inredning. Ta en titt på våra släta, runda "Vulcano" -krukor med skär. De passar perfekt för terrass och balkong. Om du gillar livliga, mättade färger, är den "Ibiza" runda potten med en insats det rätta valet. Beställ den turkosa eller blåbärlila modellen för att heja upp och uppdatera dina interiörer. Detta är överlägset inte allt vi erbjuder. Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt sortiment med eleganta och funktionella krukor med skär. Håll dig uppdaterad, dra fördel av specialerbjudanden och försäljning och beställ de bästa potteninsatserna som finns på marknaden till överraskande överkomliga priser. Du är alltid välkommen i vår trädgårdsbutik!

Rund krukinsats - för krukor i storlek 15 cm - vit - -10%
28.08 kr 31.21 kr
Kampanjen slutar
Rund krukinsats - för krukor i storlek 15 cm - blåbärslila - -10%
28.08 kr 31.21 kr
Kampanjen slutar
Rund krukinsats - för krukor i storlek 20 cm - beige (cafe latte) - -10%
43.21 kr 48.00 kr
Kampanjen slutar
Rund krukinsats - för krukor i storlek 20 cm - vit - -10%
43.21 kr 48.00 kr
Kampanjen slutar
Rund krukinsats - för krukor i storlek 20 cm - svart - -10%
43.21 kr 48.00 kr
Kampanjen slutar
Rund krukinsats - för krukor i storlek 20 cm - pistaschgrön - -10%
43.21 kr 48.00 kr
Kampanjen slutar
Rund krukinsats - för krukor i storlek 20 cm - blåbärslila - -10%
43.21 kr 48.00 kr
Kampanjen slutar
"Iwko" svarta skär för 30 cm breda krukor - -10%
48.42 kr 53.79 kr
Kampanjen slutar
Väggmonterad kokosfibermatta för hängande korgar 40 cm - -10%
151.47 kr 168.32 kr
Kampanjen slutar