• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pottilisäkkeet

Ruukukasetit helpottavat merkittävästi koti- ja parvekasvien asianmukaista hoitoa, etenkin niitä, jotka ovat herkkiä liialliselle kosteudelle ja vesiroiskeille. Helppo puhdistaa, kestävät muovisäiliöt tarjoavat älykkään tavan välttää kasvavia virheitä, joita jokainen puutarhuri ja viljelijä toisinaan tekee. Tämä osa kattaa upeat, kiinteät ruukut, joissa on insertit. Sinun tarvitsee vain valita malli, joka sopisi olohuoneeseesi.

Mutta miksi sinun pitäisi ensin ostaa potti, jossa on insertti? Tällainen kasvienkasvatusastia suojaa kasveja vedenvuodolta. Sisäosan ja potin pohjan välillä on ontto tila, johon ylimääräinen vesi kerääntyy. Tällä tavalla kasvin juuret eivät kasva veteen upotettuna, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti kasvin hyvinvointiin. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että vuodatat vettä lautaselta tai puhdistat sen jokaisen kastelun jälkeen. Ruukun pohjasta haihtuva vesi auttaa pitämään maaperän asianmukaisen kosteuden pidempään. Kuten huomaat, pottilisäkkeet tuovat pöytään paljon etuja!

Koristeelliset “Makata” ruukut, joissa on insertit, odottavat sinua valinnassamme. Näiden astioiden pinnalla oleva houkutteleva korimallikuvio yhdistettynä tyylikkäisiin väreihin (vaaleanharmaa, harmaa-beige, valkoinen, cafe latte) tekevät tässä esitetyistä ruukuista tyylikkään sisustuksen. Tutustu sileisiin, pyöreisiin Vulcano-ruukkuihin, joissa on insertit. Ne sopivat täydellisesti terassi- ja parvekekäyttöön. Jos pidät elävistä, tyydytetyistä väreistä, ”Ibiza” pyöreä ruukku, jossa on insertti, on oikea valinta. Tilaa turkoosi tai mustikka-violetti malli piristää ja virkistää sisätilojasi. Tämä ei ole ylivoimaisesti kaikkea mitä tarjoamme. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaamme tyylikkäillä ja toiminnallisilla ruukuilla, joissa on lisäys. Pysy kuulolla, hyödynnä erikoistarjouksia ja myyntiä ja tilaa parhaat markkinoilla olevat pottilisäosat yllättävän edulliseen hintaan. Olet aina tervetullut puutarhakauppaan!