• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Pottilisäkkeet

Pottilisäkkeet helpottavat merkittävästi huone- ja parvekekasvien hoitoa, erityisesti niiden, jotka ovat herkkiä liialliselle kosteudelle ja vesimäärälle. Nämä helposti puhdistettavat, kestävät muovisäiliöt ovat älykäs valinta välttääksesi yleisiä virheitä, joita jokainen puutarhuri ja viljelijä joskus tekee. Tässä kategoriassa esittelemme upeita, tukevia ruukkuja sisäkkeillä. Sinun tarvitsee vain valita malli, joka sopii parhaiten olohuoneeseesi!

Mutta miksi sinun pitäisi hankkia ruukkuja sisäkkeillä alun perinkään? Tämäntyyppiset kasvatusastiat suojaavat kasvejasi vesimäärältä, sillä sisäkkeen ja ruukun pohjan välillä on ontto tila, johon ylimääräinen vesi kerääntyy. Tämän ansiosta kasvin juuret eivät ole vedessä, mikä voisi haitata kasvin terveyttä. Sinun ei tarvitse huolehtia veden kaatamisesta aluslautaselta eikä puhdistaa sitä jokaisen kastelun jälkeen. Ruukun pohjasta haihtuva vesi auttaa ylläpitämään oikeaa maan kosteutta pidemmän aikaa, joten kuten näet, pottilisäkkeet tuovat monia etuja pöytään!

Valikoimassamme on odottamassa sinua koristeelliset ”Makata”-ruukut sisäkkeillä. Näiden säiliöiden pinnan houkutteleva punoskuvio yhdistettynä tyylikkäisiin väreihin (vaaleanharmaa, harmaa-beige, valkoinen, cafe latte) tekee esitellyistä ruukuista tyylikkään sisustuselementin. Tutustu sileisiin, pyöreisiin ”Vulcano”-ruukkuihimme sisäkkeillä, jotka soveltuvat erinomaisesti terassi- ja parvekekäyttöön. Jos pidät voimakkaista, kylläisistä väreistä, ”Ibiza”-pyöreä ruukku sisäkkeellä on oikea valinta. Tilaa turkoosi tai mustikkapunainen malli piristämään ja raikastamaan sisustustasi. Tämä ei suinkaan ole kaikki, mitä tarjoamme. Laajennamme jatkuvasti valikoimaamme tyylikkäillä ja toimivilla ruukuilla sisäkkeillä. Pysy kuulolla, hyödynnä erikoistarjouksemme ja alennuksemme, ja tilaa markkinoiden parhaat pottilisäkkeet yllättävän edulliseen hintaan. Olet aina tervetullut puutarhamyymäläämme!