• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Pot inzetstukken

Potinzetstukken vergemakkelijken aanzienlijk de juiste verzorging van huis- en balkonplanten, met name die gevoelig zijn voor overmatige vochtigheid en wateroverlast. Makkelijk schoon te maken, duurzame plastic containers bieden een slimme manier om te voorkomen dat groeistoornissen die elke tuinman en kweker soms maakt. Deze sectie omvat prachtige, solide potten met inzetstukken. Het enige dat u hoeft te doen, is het model kiezen dat in uw woonkamer past.

Maar waarom zou u überhaupt een pot met een inzet kopen? Een dergelijke plantenteeltcontainer beschermt planten tegen wateroverlast. Er is een holle ruimte tussen het inzetstuk en de potbodem, waar het overtollige water zich verzamelt. Op die manier groeien de plantenwortels niet ondergedompeld in water, wat een negatief effect kan hebben op het welzijn van de plant, en je hoeft je geen zorgen te maken over het weggieten van het water uit de schotel, noch het schoon te maken na elke gietbeurt. Water dat uit de bodem van de pot verdampt, helpt om de juiste luchtvochtigheid gedurende langere tijd te behouden. Zoals u ziet, bieden potinzetstukken veel voordelen voor de tafel!

Decoratieve "Makata" potten met inzetstukken wachten op u in onze selectie. Het aantrekkelijke vlechtwerkpatroon op het oppervlak van deze containers, gecombineerd met elegante kleuren (lichtgrijs, grijs-beige, wit, café latte), maken de hier gepresenteerde potten een smaakvolle interieurdecoratie. Bekijk onze soepele, ronde "Vulcano" -potten met inzetstukken. Ze zijn perfect geschikt voor gebruik op het terras en op het balkon. Als u van levendige, verzadigde kleuren houdt, is de ronde pot "Ibiza" met een inzet de juiste keuze. Bestel het turquoise of bosbes-paarse model om je interieur op te vrolijken en op te frissen. Dit is lang niet alles wat we aanbieden. We werken continu aan het uitbreiden van ons assortiment met stijlvolle en functionele potten met inzetstukken. Blijf op de hoogte, profiteer van speciale aanbiedingen en aanbiedingen en bestel de beste potinzetstukken op de markt tegen verrassend betaalbare prijzen. U bent altijd welkom in onze tuinwinkel!

Ronde potinzet - voor potten van 15 cm - wit - -10%
2.67 2.97
Promotie eindigt
Ronde potinzet - voor potten van 15 cm - blauwe bes paars - -10%
2.67 2.97
Promotie eindigt
Ronde inzetpotten - voor potten van 20 cm - beige (cafe latte) - -10%
4.11 4.56
Promotie eindigt
Ronde potinzet - voor potten van 20 cm - wit - -10%
4.11 4.56
Promotie eindigt
Ronde potinzet - voor potten van 20 cm - zwart - -10%
4.11 4.56
Promotie eindigt
Ronde inzetpot - voor potten van 20 cm - pistachegroen - -10%
4.11 4.56
Promotie eindigt
Ronde potinzet - voor potten van 20 cm - blauwe bes paars - -10%
4.11 4.56
Promotie eindigt
"Iwko" zwarte inzetstukken voor potten van 30 cm breed - -10%
4.60 5.11
Promotie eindigt
Wandgemonteerde kokosvezelmat voor hangmanden 40 cm - -10%
14.39 15.99
Promotie eindigt