• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Umetci za lonce

Umetci u loncima značajno olakšavaju pravilnu njegu kućnih i balkonskih biljaka, posebno onih osjetljivih na prekomjernu vlagu i zalijevanje. Jednostavni za čišćenje, izdržljivi plastični spremnici pružaju pametan način da se izbjegnu rastuće pogreške koje svaki vrtlar i uzgajivač ponekad napravi. Ovaj dio obuhvaća veličanstvene čvrste posude s umetcima. Sve što trebate učiniti je odabrati model koji će se uklopiti u vašu dnevnu sobu.

Ali zašto biste prvo trebali kupiti lonac s umetkom? Takva posuda za uzgoj biljaka štiti biljke od zamrzavanja. Između umetka i baze lonca postoji šuplji prostor, gdje se skuplja višak vode. Na taj način korijeni biljke ne rastu u vodi, što bi moglo negativno utjecati na dobrobit biljke, i ne morate brinuti da ćete vodu izliti iz tanjura niti je očistiti nakon svakog zalijevanja. Voda koja isparava s dna posude pomaže u održavanju pravilne vlažnosti tla duže vrijeme. Kao što vidite, umeci za lonce donose obilje prednosti na stol!

Ukrasni lonci "Makata" s umetcima vas očekuju u našem izboru. Atraktivni uzorak od pletiva na površini ovih spremnika, u kombinaciji s elegantnim bojama (svijetlo siva, sivo-bež, bijela, kavana latte) čine ovdje predstavljene posude ukusnim ukrasom interijera. Pogledajte naše glatke, okrugle "Vulcano" posude s umetcima. Savršeni su za upotrebu na terasi i balkonu. Ako volite žive, zasićene boje, okrugli lonac "Ibiza" s umetkom je pravi izbor. Naručite model tirkiznog ili borovno-ljubičastog oblika koji će razveseliti i osvježiti vaš interijer. To daleko nije sve što nudimo. Konstantno radimo na proširivanju asortimana stilskim i funkcionalnim loncima s umetcima. Ostanite u toku, iskoristite posebne ponude i prodaju i naručite najbolje umetke za lonce koji su dostupni na tržištu po iznenađujuće povoljnim cijenama. Uvijek ste dobrodošli u našu vrtnu trgovinu!