• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Umetci za lonce

Umetci za lonce znatno olakšavaju brigu o biljkama u kući i na balkonu, posebno onima koje su osjetljive na prekomjernu vlažnost i zadržavanje vode. Ovi lako perivi, izdržljivi plastični spremnici pametan su izbor za izbjegavanje uobičajenih pogrešaka koje svaki vrtlar i uzgajivač ponekad napravi. Ova kategorija vam nudi predivne, čvrste lonce s umetcima. Samo izaberite model koji najbolje odgovara vašem dnevnom boravku!

Ali zašto biste uopće trebali kupiti lonac s umetkom? Ove posude za uzgoj biljaka štite vaše biljke od zadržavanja vode zbog praznog prostora između umetka i dna lonca, gdje se može skupljati višak vode. Ovaj dizajn osigurava da korijeni biljaka nisu potopljeni u vodi, što bi moglo negativno utjecati na zdravlje biljke. Ne morate brinuti o ispuštanju vode iz tanjurića niti o čišćenju nakon svakog zalijevanja. Isparavanje vode s dna lonca pomaže održavati odgovarajuću vlažnost tla duže vrijeme, čime se ističu brojne prednosti umetaka za lonce!

U našoj ponudi vas čekaju dekorativni lonci "Makata" s umetcima. Atraktivan uzorak pletenja na površini ovih posuda, kombiniran s elegantnim bojama (svijetlosiva, sivo-bež, bijela, cafe latte), čini lonce ovdje predstavljene ukusnim elementom unutarnjeg uređenja. Pogledajte naše glatke, okrugle lonce "Vulcano" s umetcima, koji su savršeni za upotrebu na terasi i balkonu. Ako volite žive, zasićene boje, okrugli lonac "Ibiza" s umetkom je pravi izbor. Naručite tirkizni ili borovničasto-ljubičasti model kako biste osvježili i razvedrili svoje interijere. Ali to nije sve što nudimo! Neprestano radimo na proširenju naše ponude stilskim i funkcionalnim loncima s umetcima. Budite u toku, iskoristite posebne ponude i popuste te naručite najbolje umetke za lonce na tržištu po iznenađujuće povoljnim cijenama. Uvijek ste dobrodošli u našu trgovinu za vrtlarenje!