• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Vstavki za lonce

Vstavki za lonce bistveno olajšajo pravilno nego domačih in balkonskih rastlin, zlasti tistih, ki so občutljive na prekomerno vlažnost in preobremenjenost. Trpežne plastične posode so enostavne za čiščenje in omogočajo pameten način, da se izognete naraščajočim napakam, ki jih včasih dela vsak vrtnar in pridelovalec. Ta razdelek zajema čudovite, trdne lonce z vložki. Vse kar morate storiti je, da izberete model, ki bi se prilegal vaši dnevni sobi.

Toda zakaj bi v prvi vrsti kupili lonec z vložkom? Tovrstna posoda za rast rastlin ščiti rastline pred zamašitvijo. Med vložkom in dnom lonca je votel prostor, kjer se zbira odvečna voda. Tako se rastlinske korenine ne potopijo v vodo, kar lahko negativno vpliva na počutje rastline, zato vam ni treba skrbeti, da bi vodo iz krožnika odlili ali očistili po vsakem zalivanju. Voda, ki izhlapi iz dna lonca, pomaga dlje časa ohranjati pravilno vlažnost tal. Kot lahko vidite, vstavki za lončke prinašajo veliko prednosti na mizo!

V naši izbiri vas čakajo okrasni lonci Makata z vložki. Atraktivni vzorček iz protja na površini teh posod v kombinaciji z elegantnimi barvami (svetlo siva, sivo-bež, bela, kavarniška latte) naredi tu predstavljene lončke okusno notranjo opremo. Oglejte si naše gladke okrogle lončke "Vulcano" z vložki. So popolnoma primerne za uporabo na terasi in balkonu. Če imate radi žive, nasičene barve, je okrogla posoda "Ibiza" z vložkom prava izbira. Naročite turkizni ali borovničevo-vijolični model, da razveselite in osvežite notranjost. To še zdaleč ni vse, kar ponujamo. Nenehno delamo na razširitvi asortimana z elegantnimi in funkcionalnimi lonci z vložki. Spremljajte, izkoristite posebne ponudbe in prodajo ter naročite najboljše vložke za lonce na trgu po presenetljivo ugodnih cenah. V naši vrtni trgovini ste vedno dobrodošli!