Sisip periuk

Sisipan periuk memudahkan penjagaan tanaman rumah dan balkoni dengan betul, terutama yang sensitif terhadap kelembapan berlebihan dan pengairan. Bekas plastik yang mudah dibersihkan dan tahan lama menyediakan cara yang bijak untuk mengelakkan kesilapan yang sering dilakukan oleh setiap tukang kebun dan penanam. Bahagian ini merangkumi periuk padat yang indah dengan sisipan. Yang perlu anda buat ialah memilih model yang sesuai dengan ruang tamu anda.

Tetapi mengapa anda mesti membeli periuk dengan sisipan di tempat pertama? Bekas tumbuh-tumbuhan seperti ini melindungi tanaman daripada berlakunya genangan air. Terdapat ruang kosong di antara sisipan dan alas periuk, di mana lebihan air saya kumpulkan. Dengan cara itu akar tanaman tidak tumbuh merendam di dalam air, apa yang boleh memberi kesan negatif terhadap kesejahteraan tanaman, dan anda tidak perlu risau membuang air dari piring atau membersihkannya setelah setiap penyiraman. Air yang menguap dari dasar periuk membantu mengekalkan kelembapan tanah yang betul untuk jangka masa yang lebih lama. Seperti yang anda lihat, sisipan periuk membawa banyak kelebihan ke meja!

Periuk "Makata" hiasan dengan sisipan menanti anda dalam pilihan kami. Corak anyaman menarik di permukaan bekas ini, digabungkan dengan warna yang elegan (kelabu muda, kelabu-krem, putih, cafe latte), menjadikan periuk yang disajikan di sini hiasan dalaman yang menarik. Lihat periuk "Vulcano" yang bulat dan halus dengan sisipan. Ia sangat sesuai untuk penggunaan teres dan balkoni. Sekiranya anda menyukai warna-warna tepu yang terang, periuk bulat "Ibiza" dengan sisipan adalah pilihan yang tepat. Pesan model berwarna biru kehijauan atau blueberry-ungu untuk menceriakan dan menyegarkan dalaman anda. Ini bukan semua yang kami tawarkan. Kami terus berusaha mengembangkan pelbagai produk kami dengan periuk bergaya dan berfungsi dengan sisipan. Nantikan, manfaatkan tawaran dan penjualan istimewa, dan pesan sisipan periuk terbaik yang terdapat di pasaran dengan harga yang sangat berpatutan. Anda sentiasa dialu-alukan di kedai kebun kami!