• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Чукове

Открийте перфектния инструмент за вашите градинарски и строителни нужди в нашата категория "Чукове"! Нашият магазин предлага голямо разнообразие от кузнечарски и гумените чукове, всеки от тях на различни тегла и размери, за да отговори на вашите конкретни изисквания. Без значение дали реновирате, строите, поправяте или се занимавате с ръчни изделия, ние сме уверени, че ще намерите идеалния чук в нашата колекция.

Търсите ли здрав, но лек чук за забиване на гвоздеи? Нашите кузнечарски чукове, с тегла от 100 г до 500 г и ергономични дървени дръжки, са проектирани, за да направят вашия труд удобен, ефективен и приятен. Изберете теглото, което най-добре отговаря на вашите предпочитания. Нашите чукове са оборудвани или с здрави стъклопластови или полирани дървени дръжки, предлагайки здравина и удобство.

За задачи, изискващи по-голяма сила на удар, разгледайте нашите по-тежки кузнечарски чукове, налични в тегла от 0,3 кг до 2,0 кг, идеални за тежки строителни проекти. И за тези работи, които изискват допълнителна сила, като забиване на клинове или стълбове, предлагаме наши гумените чукове с тегла от 3,0 кг и 5,0 кг на конкурентни цени, включително опция за безплатна доставка. Спестете време и усилия, като завършите вашата комплектация с инструменти, без да се занимавате с тежки товари!

Присъединете се към нас за пазаруване, което задоволява всичките ви нужди от инструменти. Изследвайте днес нашата категория "Чукове" и вижте колко можете да спестите на висококачествени инструменти. Вашето удовлетворение е само на едно кликване разстояние!