• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Чукове

Ключарски и шейни чукове с различно тегло и размери се предлагат на ръка в нашия магазин. Разгледайте нашето предложение - разполагаме с висококачествени градински и домакински инструменти за общо ползване. Обзалагаме се, че в нашия магазин ще поръчате най-добрия чук за обновяване, строителство, ремонт и употреба на занаяти.

Търсите солиден, лек, удобен инструмент за забиване на нокти? За целта предлагаме 100 г, 200 г, 400 г и 500 г ключарски чукове с дървена дръжка. Изберете теглото, което отговаря на вашите предпочитания, за да направите работата удобна, ефективна и приятна. Инструментите, предлагани в нашия магазин, са оборудвани със здрави дръжки, изработени от фибростъкло или полирано дърво. И двете опции се оказват леки, но същевременно издръжливи и удобни. Ако желаете да удряте повече сила, купете ключарския 0,3 мм, 0,5 кг, 1,0 кг или 2,0 кг ключарски чук. Инструменти с такива размери са ви по-удобни при тежки строителни работи. Ако от друга страна търсите чук, който да задвижва клинове, стълбове и да изпълнявате други задължения, които изискват повече сила, поръчайте 3 или 5,0 кг шейна, който ще получите на наистина конкурентни цени в нашия онлайн магазин. Научете повече за опцията за безплатна доставка и попълнете собствен набор от инструменти, без да е необходимо да пренасяте тежки товари!

Каним ви на шопинг тур, който ще задоволи всички ваши нужди! Спестете време и пари с нас - трябва само да научите повече за нашата оферта, за да знаете, че си струва да изберете нас!