• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Čekići

Otkrijte savršan alat za svoje potrebe u vrtlarstvu i građevini u našoj kategoriji Čekići! Naša trgovina nudi širok izbor čekića za bravare i čekića za cepanje, svaki dostupan u različitim težinama i veličinama kako bi odgovarao vašim specifičnim potrebama. Bez obzira radite li obnovu, gradite, popravljate ili se bavite ručnim radom, uvjereni smo da ćete pronaći idealan čekić u našoj kolekciji.

Tražite čvrst, ali lagan čekić za udaranje čavala? Naši čekići za bravare, s težinama od 100 g do 500 g i ergonomski oblikovanimi drvenim drškama, dizajnirani su da vaš rad učine udobnim, učinkovitim i ugodnim. Odaberite težinu koja najbolje odgovara vašim preferencijama. Naši čekići dolaze ili s čvrstim staklenim vlaknima ili poliranim drvenim drškama, nudeći trajnost i praktičnost.

Za zadatke koji zahtijevaju veću udarnu snagu, razmislite o našim težim čekićima za bravare, dostupnim u rasponu težina od 0,3 kg do 2,0 kg, savršenima za teške građevinske projekte. A za poslove koji zahtijevaju dodatnu snagu, poput zabijanja klina ili stupova, naši čekići za cepanje od 3,0 kg i 5,0 kg dostupni su po konkurentnim cijenama, uključujući besplatnu dostavu. Uštedite vrijeme i trud završavanjem svojeg kompleta alata bez muke nošenja teških tereta!

Pridružite nam se u iskustvu kupovine koje zadovoljava sve vaše potrebe za alatima. Istražite danas našu kategoriju Čekići i vidjet ćete koliko možete uštedjeti na alatima vrhunske kvalitete. Vaše zadovoljstvo je udaljeno samo jedan klik!