Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Чекићи

Браварски и Следге чекићи различитих тежина и величина доступни су у нашој трговини. Истражите нашу понуду - на располагању смо вам висококвалитетни вртларски и кућни алати за широку употребу. Кладимо се да ћете у нашој продавници наручити најбољи чекић за обнову, изградњу, поправку и употребу занатских радова.

Тражите ли чврст, лаган, згодан алат за убијање ноктију? У ту сврху нудимо браварске чекиће од 100 г, 200 г, 400 г и 500 г с дрвеном дршком. Одаберите тежину која одговара вашим жељама како би рад био удобан, ефикасан и угодан. Алати доступни у нашој продавници опремљени су чврстим ручкама од стаклопластике или полираног дрвета. Обе опције се показују лаганим, али издржљивим и практичним. Ако жудите за већом снагом удараца, купите браварски чекић од 0,3 кг, 0,5 кг, 1,0 кг или 2,0 кг. Алат таквих величина долази у обзир током великих грађевинских радова. Ако с друге стране тражите чекић за покретање клинова, мотки и обављање других задатака који захтевају више снаге, наручите 3 или 5,0 кг сањкаш који ћете добити по заиста конкурентним ценама у нашој онлине продавници. Сазнајте више о опцији бесплатне доставе и довршите сопствени сет алата без потребе за ношењем тешких терета!

Позивамо вас на куповину која ће задовољити све ваше потребе! Уштедите време и новац код нас - само требате да сазнате више о нашој понуди да бисте знали да нас вреди одабрати!