• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Hammers

Upptäck det perfekta verktyget för dina trädgårds- och byggbehov i vår kategori av hammare! Vår butik erbjuder ett brett utbud av låssmeds- och slägghammare, var och en tillgänglig i olika vikter och storlekar för att passa dina specifika behov. Oavsett om du renoverar, bygger, reparerar eller ägnar dig åt handarbete är vi övertygade om att du kommer att hitta den idealiska hammaren i vår samling.

Letar du efter en robust men ändå lätt hammare för att slå i spikar? Våra låssmedshammare, som sträcker sig från 100 g till 500 g med ergonomiska trähandtag, är utformade för att göra ditt arbete bekvämt, effektivt och njutbart. Välj den vikt som bäst passar dina preferenser. Våra hammare är utrustade med antingen robusta glasfiberskaft eller polerade trähandtag, vilket erbjuder både hållbarhet och bekvämlighet.

För uppgifter som kräver större slagkraft, överväg våra tyngre låssmedshammare, tillgängliga i vikter från 0,3 kg till 2,0 kg, perfekta för tunga byggprojekt. Och för de jobb som kräver extra styrka, som att slå i kilor eller stolpar, finns våra 3,0 kg och 5,0 kg slägghammare tillgängliga till konkurrenskraftiga priser, komplett med en gratis leveransalternativ. Spara tid och ansträngning genom att komplettera din verktygssamling utan krångel med att bära tunga laster!

Följ med oss för en shoppingupplevelse som uppfyller alla dina verktygsbehov. Utforska vår hammarkategori idag och se hur mycket du kan spara på högkvalitativa verktyg. Din tillfredsställelse är bara ett klick bort!

Låssmedshammare - 0,5 kg - -10%
133.84 kr 148.70 kr
Kampanjen slutar
-10%
190.57 kr 211.73 kr
Kampanjen slutar
Låsesmedshammare - 2,0 kg - -10%
264.81 kr 294.24 kr
Kampanjen slutar
Slädehammer - 5,0 kg - -10%
624.19 kr 693.54 kr
Kampanjen slutar