• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Hammers

Låssmed- och slinghamrar med olika vikter och storlekar finns tillgängliga för hand i vår butik. Utforska vårt erbjudande - vi har trädgårdsskötsel och hushållsverktyg av hög kvalitet. Vi satsar på att du kommer att beställa den bästa hammaren för renovering, konstruktion, reparation och hantverk i vår butik.

Letar du efter ett solidt, lätt, praktiskt verktyg för att hamra naglar? För detta ändamål erbjuder vi 100 g, 200 g, 400 g och 500 g hammare med trähandtag. Välj den vikt som passar dina önskemål för att göra arbetet bekvämt, effektivt och roligt. Verktyg som finns i vår butik är utrustade med robusta handtag av glasfiber eller polerat trä. Båda alternativen visar sig vara lätta, men ändå hållbara och praktiska. Skulle du längtar efter mer träffkraft, köp låshalshamaren 0,3 kg, 0,5 kg, 1,0 kg eller 2,0 kg. Verktyg av den här storleken är praktiska under tunga konstruktionsarbeten. Om du å andra sidan letar efter en hammare för att köra kilar, stolpar och utföra andra uppgifter som kräver mer styrka, beställ den släggahamnen 3,0 eller 5,0 kg som du kommer att få till verkligt konkurrenskraftiga priser i vår onlinebutik. Lär dig mer om det fria leveransalternativet och komplettera din egen verktygssats utan att behöva bära tunga laster!

Vi inbjuder dig till en shoppingtur som tillfredsställer alla dina behov! Spara tid och pengar hos oss - du behöver bara lära dig mer om vårt erbjudande för att veta att det är värt att välja oss!