Palu

Tukul besi dan tukul besi dengan berat dan saiz yang berbeza boleh didapati di kedai kami. Terokai tawaran kami - kami mempunyai alat berkebun berkualiti tinggi dan keperluan rumah yang berkualiti tinggi. Kami yakin bahawa anda akan memesan tukul terbaik untuk pengubahsuaian, pembinaan, pembaikan dan penggunaan kerajinan di kedai kami.

Adakah anda mencari alat yang kukuh, ringan dan berguna untuk memukul kuku? Untuk tujuan itu kami menawarkan tukul Kunci 100 g, 200 g, 400 g dan 500 g dengan pemegang kayu. Pilih berat yang sesuai dengan citarasa anda agar kerja selesa, berkesan dan menyeronokkan. Alat yang terdapat di kedai kami dilengkapi dengan pegangan kukuh yang diperbuat daripada kaca gentian atau kayu yang digilap. Kedua-dua pilihan itu terbukti ringan, namun tahan lama dan selesa. Sekiranya anda mahukan kekuatan yang lebih tinggi, beli tukul pengunci 0.3 kg, 0.5 kg, 1.0 kg atau 2.0 kg. Alat seberat itu sangat berguna semasa kerja pembinaan tugas berat. Sekiranya anda, sebaliknya, mencari tukul untuk menggerakkan baji, tiang dan melakukan tugas lain yang memerlukan lebih banyak kekuatan, pesanlah sledge tukul 3.0 atau 5.0 kg yang anda akan dapat dengan harga yang benar-benar kompetitif di kedai dalam talian kami. Ketahui lebih lanjut mengenai pilihan penghantaran percuma dan lengkapkan set alat anda sendiri tanpa perlu menanggung beban berat!

Kami menjemput anda untuk lawatan membeli-belah yang akan memenuhi semua keperluan anda! Jimat masa dan wang dengan kami - anda hanya perlu mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran kami untuk mengetahui bahawa ada baiknya memilih kami!