• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ciocane

Ciocane de lăcătuș și șaibă de diferite greutăți și dimensiuni sunt disponibile la îndemână în magazinul nostru. Explorați oferta noastră - avem la dispoziție instrumente de grădinărit pentru uz general și de înaltă calitate. Pariem că veți comanda cel mai bun ciocan pentru recondiționare, construcție, reparare și utilizare manuală la magazinul nostru.

Căutați un instrument solid, ușor, la îndemână pentru ciocanirea unghiilor? În acest scop, oferim ciocanele de 100 l, 200 g, 400 g și 500 g lăcătuș cu un mâner din lemn. Alegeți greutatea care se potrivește preferințelor dvs. pentru a face munca confortabilă, eficientă și plăcută. Instrumentele disponibile în magazinul nostru sunt echipate cu mânere rezistente din fibră de sticlă sau lemn lustruit. Ambele opțiuni se dovedesc a fi ușoare, dar durabile și convenabile. Dacă doriți mai multă putere de lovire, cumpărați ciocanul de lăcătuș cu 0,3 kg, 0,5 kg, 1,0 kg sau 2,0 kg. Instrumentele de aceste dimensiuni vin la îndemână în timpul lucrărilor de construcții grele. Dacă, pe de altă parte, căutați un ciocan care să conducă panele, stâlpii și să îndepliniți alte sarcini care necesită mai multă rezistență, comandați un ciocan cu sanie de 3,0 sau 5,0 kg pe care îl veți obține la prețuri cu adevărat competitive la magazinul nostru online. Aflați mai multe despre opțiunea de livrare gratuită și completați propriul set de instrumente fără a fi nevoie să transportați sarcini mari!

Vă invităm pentru un tur de cumpărături care să satisfacă toate nevoile dvs.! Economisiți timp și bani cu noi - trebuie doar să aflați mai multe despre oferta noastră pentru a ști că merită să ne alegeți!