• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Ciocane

Descoperiți instrumentul perfect pentru nevoile dvs. de grădinărit și construcții în categoria noastră Ciocane! Magazinul nostru oferă o gamă largă de ciocane de lăcătuș și ciocane de topor, fiecare disponibil în diferite greutăți și dimensiuni pentru a se potrivi cerințelor dvs. specifice. Fie că renovați, construiți, reparați sau vă ocupați de meșteșuguri, suntem siguri că veți găsi ciocanul ideal în colecția noastră.

Căutați un ciocan solid, dar ușor pentru bătut cuie? Ciocanele noastre de lăcătuș, cu greutăți cuprinse între 100 g și 500 g, prevăzute cu mânere ergonomice din lemn, sunt concepute pentru a face munca dvs. comodă, eficientă și plăcută. Alegeți greutatea care se potrivește cel mai bine preferințelor dvs. Ciocanele noastre sunt echipate cu mânere din fibră de sticlă rezistentă sau lemn lustruit, oferind atât durabilitate, cât și confort.

Pentru sarcini care necesită o putere mai mare de lovit, luați în considerare ciocanele noastre de lăcătuș mai grele, disponibile în greutăți de la 0,3 kg la 2,0 kg, perfecte pentru proiecte de construcții grele. Și pentru acele lucrări care necesită o forță suplimentară, cum ar fi înfiptul cuneilor sau stâlpilor, avem ciocanele noastre de topor de 3,0 kg și 5,0 kg la prețuri competitive, complete cu opțiune de livrare gratuită. Economisiți timp și efort prin completarea setului dvs. de instrumente fără a vă bate capul cu transportul unor încărcături grele!

Alăturați-vă nouă pentru o experiență de cumpărături care să îndeplinească toate nevoile dvs. de instrumente. Explorați categoria noastră de Ciocane astăzi și vedeți cât de mult puteți economisi pe instrumente de înaltă calitate. Satisfacția dvs. este la doar un clic distanță!