• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Hamers

Ontdek het perfecte gereedschap voor uw tuin- en bouwbehoeften in onze categorie Hamers! Onze winkel biedt een breed scala aan Slotenmakers- en Sloophamers, elk beschikbaar in verschillende gewichten en maten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of u nu aan het renoveren, bouwen, repareren bent of bezig bent met handwerk, we zijn ervan overtuigd dat u de ideale hamer in onze collectie zult vinden.

Bent u op zoek naar een robuuste, maar toch lichte hamer om spijkers in te slaan? Onze Slotenmakershamers, variërend van 100 g tot 500 g met ergonomische houten handvatten, zijn ontworpen om uw werk comfortabel, efficiënt en plezierig te maken. Kies het gewicht dat het beste bij uw voorkeuren past. Onze hamers zijn uitgerust met ofwel stevige glasvezel of gepolijste houten handvatten, die zowel duurzaamheid als gemak bieden.

Voor taken die meer slagkracht vereisen, overweeg onze zwaardere Slotenmakershamers, beschikbaar in gewichten van 0,3 kg tot 2,0 kg, perfect voor zware bouwprojecten. En voor die klussen die extra kracht vereisen, zoals het inrijden van wiggen of palen, zijn onze 3,0 kg en 5,0 kg Sloophamers beschikbaar tegen concurrerende prijzen, inclusief een gratis bezorgoptie. Bespaar tijd en moeite door uw gereedschapsset compleet te maken zonder het gedoe van het dragen van zware lasten!

Sluit u aan bij ons voor een winkelervaring die aan al uw gereedschapsbehoeften voldoet. Ontdek vandaag nog onze categorie Hamers en zie hoeveel u kunt besparen op hoogwaardig gereedschap. Uw tevredenheid is slechts een muisklik verwijderd!