• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Hamers

Slotenmaker- en voorhamers met verschillende gewichten en afmetingen zijn in onze winkel verkrijgbaar. Ontdek ons aanbod - we hebben hoogwaardige tuin- en huishoudelijke gereedschappen van hoge kwaliteit beschikbaar. We wedden dat u de beste hamer voor renovatie, constructie, reparatie en handwerk in onze winkel zult bestellen.

Bent u op zoek naar een stevig, lichtgewicht, handig gereedschap voor het hameren van nagels? Voor dat doel bieden wij de 100 g, 200 g, 400 g en 500 g Slotenmakerhamers met houten steel. Kies het gewicht dat bij uw voorkeuren past om het werk comfortabel, effectief en plezierig te maken. Gereedschappen die in onze winkel verkrijgbaar zijn, zijn uitgerust met stevige handvatten van glasvezel of gepolijst hout. Beide opties zijn lichtgewicht, maar toch duurzaam en handig. Als u snakt naar meer slagkracht, koop dan de slotenmakerhamer van 0,3 kg, 0,5 kg, 1,0 kg of 2,0 kg. Dergelijke gereedschappen zijn handig tijdens zware constructiewerkzaamheden. Als u daarentegen op zoek bent naar een hamer om wiggen, palen aan te drijven en andere taken uit te voeren die meer kracht vereisen, bestel dan de voorhamer van 3,0 of 5,0 kg die u tegen echt concurrerende prijzen krijgt in onze online winkel. Lees meer over de gratis bezorgoptie en maak uw eigen gereedschapsset compleet zonder dat u zware lasten hoeft te dragen!

We nodigen u uit voor een shoppingtour die aan al uw wensen zal voldoen! Bespaar tijd en geld bij ons - u hoeft alleen maar meer te weten te komen over ons aanbod om te weten dat het de moeite waard is om voor ons te kiezen!

Slotenmakerhamer - 0,5 kg - -10%
12.38 13.76
Promotie eindigt
-10%
17.63 19.59
Promotie eindigt
Slotenmakerhamer - 2,0 kg - -10%
24.50 27.22
Promotie eindigt
Voorhamer - 5,0 kg - -10%
57.74 64.15
Promotie eindigt