• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Kalapácsok

Különböző súlyú és méretű lakatos és szánkalapácsok kéznél kaphatók üzletünkben. Fedezze fel ajánlatunkat - kiváló minőségű, általános kertészeti és háztartási eszközök állnak rendelkezésre. Fogadunk, hogy a legjobb kalapácsot megrendelheti üzletünkben felújításhoz, építéshez, javításhoz és kézműves használathoz.

Szilárd, könnyű, praktikus szerszámot keres a körmök kalapálásához? Erre a célra kínálunk 100 g, 200 g, 400 g és 500 g lakatos kalapácsot fa fogantyúval. Válassza ki az Ön preferenciáinak megfelelő súlyt, hogy a munka kényelmes, hatékony és élvezetes legyen. A boltban elérhető szerszámok szilárd üvegszálból vagy polírozott fából készült fogantyúkkal vannak felszerelve. Mindkét lehetőség könnyű, mégis tartós és kényelmes. Ha további ütőképességre vágyik, vásárolja meg a 0,3 kg, 0,5 kg, 1,0 kg vagy 2,0 kg lakatos kalapácsot. Az ilyen méretű szerszámok hasznosak a nehéz teherbírású építési munkák során. Ha viszont kalapácsot keres ékek, oszlopok hajtásához és egyéb erőfeszítéseket igénylő egyéb feladatok elvégzéséhez, akkor rendelje meg a 3,0 vagy 5,0 kg-os szánkalapácsot, amelyet igazán versenyképes áron kap online áruházunkban. Tudjon meg többet az ingyenes szállítási lehetőségekről, és töltse ki saját szerszámkészletét nehéz teher szállítása nélkül!

Meghívjuk Önt egy vásárlási túrára, amely minden igényt kielégít! Takarítson meg időt és pénzt velünk - csak annyit kell tudnia az ajánlatunkról, hogy tudja, hogy érdemes minket választani!