• 36,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Kalapácsok

Fedezze fel a kertészkedéshez és építkezéshez tökéletes eszközt a Kalapácsok kategóriánkban! Üzletünk széles választékban kínál lakatos- és kalapácsokat, mindegyik elérhető különböző súlyokban és méretekben, hogy megfeleljen speciális igényeinek. Legyen szó felújításról, építkezésről, javításról vagy kézműves tevékenységről, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az ideális kalapácsot választékunkban.

Keres egy erős, ugyanakkor könnyű kalapácsot szögek beveréséhez? Lakatos kalapácsaink, melyek 100 g-tól 500 g-ig terjednek, ergonomikus fa markolattal rendelkeznek, és kényelmes, hatékony és örömteli munkavégzést biztosítanak. Válassza ki a saját preferenciáinak leginkább megfelelő súlyt. Kalapácsainkat vagy strapabíró üvegszálas vagy fényes fa markolattal szereltük fel, amelyek tartósságot és kényelmet egyaránt nyújtanak.

Nagyobb ütőerőt igénylő feladatokhoz vegye figyelembe nehezebb lakatos kalapácsainkat, amelyek elérhetők 0,3 kg-tól 2,0 kg-ig terjedő súlyokban, tökéletesek nehéz építési projektekhez. És azokhoz a munkákhoz, amelyek extra erőt igényelnek, például ékek vagy oszlopok beveréséhez, versenyképes áron kínáljuk 3,0 kg-os és 5,0 kg-os kalapácsainkat, ingyenes szállítási lehetőséggel. Takarítson meg időt és erőfeszítést anélkül, hogy nehéz terheket kellene cipelnie!

Csatlakozzon hozzánk egy bevásárlási élményhez, amely minden eszközigényét kielégíti. Fedezze fel Kalapácsok kategóriánkat ma, és lássa, mennyit takaríthat meg magas minőségű eszközeinken. A elégedettsége csak egy kattintásra van!