• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Vasarat

Löydä täydellinen työkalu puutarhanhoito- ja rakennustarpeisiisi Hammers-kategoriassamme! Myymälämme tarjoaa laajan valikoiman lukkosepän ja sorkkarautoja, joista jokainen on saatavilla eri painoissa ja koossa vastaamaan erityistarpeitasi. Olitpa sitten remontoimassa, rakentamassa, korjaamassa tai harrastamassa käsityötä, olemme varmoja, että löydät ihanteellisen vasaran kokoelmastamme.

Etsitkö kestävää, mutta samalla kevyttä vasaraa naulojen lyöntiin? Lukkosepänvasaramme, jotka vaihtelevat 100 g:sta 500 g:iin ergonomisilla puukahvoilla, on suunniteltu tekemään työstäsi mukavaa, tehokasta ja nautinnollista. Valitse paino, joka parhaiten sopii mieltymyksiisi. Vasaramme on varustettu joko kestävällä lasikuitu- tai kiillotetulla puukahvalla, tarjoten sekä kestävyyttä että mukavuutta.

Tehtäviä, jotka vaativat suurempaa iskuvoimaa varten harkitse raskaampia lukkosepänvasaroitamme, jotka ovat saatavilla painoissa 0,3 kg:sta 2,0 kg:iin, täydellisiä raskaisiin rakennusprojekteihin. Ja niille töille, jotka vaativat lisävoimaa, kuten kiilojen tai tolppien lyöntiä, tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan 3,0 kg:n ja 5,0 kg:n sorkkarautaa, mukaan lukien ilmainen toimitusvaihtoehto. Säästä aikaa ja vaivaa täydentämällä työkalusarjaasi ilman raskaiden taakkojen kantamisen vaivaa!

Liity mukaamme ostokokemukseen, joka täyttää kaikki työkalutarpeesi. Tutustu Hammers-kategoriaamme tänään ja näe kuinka paljon voit säästää huippulaatuisilla työkaluilla. Tyytyväisyytesi on vain muutaman klikkauksen päässä!