• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Vasarat

Eri painoja ja kokoisia lukkosepän- ja kelkkavasaraita on saatavana käsikaupastamme. Tutustu tarjoukseemme - meillä on korkealaatuisia, yleiskäyttöisiä puutarhanhoito- ja kotityökaluja. Uskomme, että tilaat parhaan vasaran kunnostamiseen, rakentamiseen, korjaamiseen ja käsityön käyttöön myymälästämme.

Etsitkö vankkaa, kevyttä ja kätevää työkalua kynsien lyömiseen? Tätä tarkoitusta varten tarjoamme 100 g, 200 g, 400 g ja 500 g lukkosepän vasarat puisella kahvalla. Valitse haluamasi paino, jotta työstä tulee mukavaa, tehokasta ja nautinnollista. Myymälässämme olevat työkalut on varustettu tukevilla kahvilla, jotka on valmistettu lasikuidusta tai kiillotetusta puusta. Molemmat vaihtoehdot ovat osoittautuneet kevyiksi, mutta kestäviksi ja käteviksi. Jos haluat enemmän lyövää voimaa, osta 0,3 kg, 0,5 kg, 1,0 kg tai 2,0 kg lukkosepän vasara. Tämän kokoiset työkalut ovat hyödyllisiä raskaiden rakennustöiden aikana. Jos toisaalta etsit vasaraa kiila-, pylväs- ja muiden tehtävien suorittamiseksi, jotka vaativat enemmän voimaa, tilaa 3,0 tai 5,0 kg: n kelkkavasara, jonka saat todella kilpailukykyiseen hintaan verkkokaupassamme. Lisätietoja ilmaisesta toimitusvaihtoehdosta ja valmista oma työkalusarjasi ilman, että sinun tarvitse kuljettaa raskaita tavaroita!

Kutsumme sinut ostoskierrokseen, joka tyydyttää kaikki tarpeesi! Säästä aikaa ja rahaa kanssamme - sinun täytyy vain oppia lisätietoja tarjouksestasi tietääksesi, että kannattaa valita meidät!