• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Luftare och kultivatorer

Luftare och kultivatorer är essentiella trädgårdsredskap, designade för att förbättra jordens luftning. De är oumbärliga för att upprätthålla en hälsosam gräsmatta genom regelbunden luftning och borttagning av mossa. Dessa verktyg är också fördelaktiga för att odla prydnads- och grödor. Utforska vårt sortiment av högkvalitativa och kostnadseffektiva luftare och kultivatorer.

Förnya din gräsmatta med vår Ensidig Luftare, som har ett 130 cm långt trähandtag. Detta enkla och effektiva verktyg är perfekt för att lufta din gräsmatta efter vintern. Upptäck fler liknande produkter i vår Avdelning för Grässkötsel! Denna kategori erbjuder ett varierat utbud av effektiva kultivatorer. Deras långa, skickligt formade piggar och tinnar bryter och lossar effektivt upp krustade jordytor. Kultivering och jordlossning är avgörande för att förbereda så- och planteringsbäddar. Användning av dessa verktyg under växtsäsongen förbättrar också syretillförseln till växternas rötter, hjälper till med ogräsbekämpning och ökar effektiviteten av bevattning och gödsling. För en lätt och robust kultivator med en lång och stadig skaft, överväg Fiskars Solid Kultivator eller CELLFAST 10 cm ERGO Kultivator. Dessa och andra modeller finns tillgängliga till konkurrenskraftiga priser i vår onlinebutik. För stenhagar, gränser och krukväxter är Fiskars Ruby Handkultivator eller CELLFAST ERGO PASTEL Handkultivator idealiska. Deras kompakta storlek säkerställer enkel och exakt användning på trånga utrymmen.

Vi inbjuder dig varmt att bläddra igenom vår samling av luftare och kultivatorer, viktiga verktyg för varje trädgårdsmästare. Med våra produkter blir de arbetsintensiva uppgifterna med att lufta och odla jorden mycket mer hanterbara. Bläddra, beställ och upplev fördelarna med innovativa trädgårdslösningar! Vår trädgårdsaffär är alltid öppen för dig!