• 1,600.00 kr För att få fri frakt,
    handla för minst

Luftare och kultivatorer

Luftare och kultivatorer är trädgårdsredskap som är avsedda att förse jord med syre. De är absolut nödvändiga för att ta hand om en gräsmatta som kräver regelbunden luftning och halmtak. De kan också vara praktiska i växande prydnadsväxter och grödor. Kolla in vårt erbjudande som består av prisvärda och pålitliga luftare och kultivatorer.

Om du letar efter sätt att föryngra din gräsmatta kan den utmärkta ensidiga luftaren med ett 130 cm långt trähandtag svara på dina behov. Detta enkla, användbara och pålitliga verktyg låter dig lufta gräsmattan efter vintern. Fler produkter av den typen kan hittas i gräsmatteavdelningen! Å andra sidan omfattar denna kategori ett brett urval av funktionella kultivatorer. Dessa verktyg med sina långa, noggrant profilerade spetsar och tänder (tänder) hjälper dig att bryta igenom den skorpade jordytan och lossa den ordentligt. Jordodling och lossning behövs särskilt under förberedelser för sådd och plantering av nya kulturer. Vi rekommenderar också att använda dem under säsongen för att leverera mer syre till rötterna, ta bort ogräs och förbättra effektiviteten för vattning och gödsling. Om du letar efter en lätt och hållbar kultivator på en lång, robust axel, beställ Solid kultivator från Fiskars eller 10 cm ERGO-kultivator från CELLFAST. Dessa två och många andra modeller finns till förmånliga priser i vår onlinebutik! Fiskars Ruby handkultivator eller ERGO PASTEL handkultivator från CELLFAST rekommenderas för att ta hand om klippträdgårdar, gränser och pottenblommor. Dessa praktiska verktyg garanterar enkel och exakt drift på begränsat utrymme tack vare deras lägesstorlek.

Vi inbjuder dig att bläddra igenom vårt erbjudande - luftare och kultivatorer är ett måste-verktyg för alla trädgårdsmästare. Tidskrävande och svåra luftnings- och odlingsuppgifter för mark blir mycket lättare tack vare verktygen du kan beställa i vår butik. Ta en titt, beställ och se själv att det är värt att pröva nya lösningar! Du är alltid välkommen i vår trädgårdsbutik!

-10%
81.34 kr 90.37 kr
Kampanjen slutar
Handkultivator Solid - FISKARS - -10%
106.34 kr 118.16 kr
Kampanjen slutar
-10%
145.53 kr 161.68 kr
Kampanjen slutar
Kultivatorhandrivare - Premium planteringsmaskiner - FISKARS - -10%
234.24 kr 260.26 kr
Kampanjen slutar
-10%
1,676.63 kr 1,862.92 kr
Kampanjen slutar