• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Levegőztetők és talajlazítók

Az aerátorok és kultivátorok olyan kerti szerszámok, amelyek célja a talaj oxigénellátása. Ezek feltétlenül szükségesek a gyep megfelelő gondozásához, amely rendszeres levegőztetést és takaró eltávolítását igényli. Hasznosnak bizonyulhatnak a dísznövények és növények termesztésében is. Nézze meg ajánlatát, amely megfizethető és megbízható levegőztetőket és kultivátorokat tartalmaz.

Ha módot keres a gyep fiatalítására, a kiváló, egyoldalas, 130 cm hosszú fa fogantyúval ellátott légtelenítő reagálhat az Ön igényeire. Ez az egyszerű, hasznos és megbízható eszköz lehetővé teszi a gyerek szellőztetését a tél után. További ilyen termékek megtalálhatók a Pázsit osztályon! Ez a kategória viszont a funkcionális kultivátorok széles választékát foglalja magában. Ezek a szerszámok, hosszú, gondosan profilos fogóikkal és fogaikkal (fogaikkal) segítenek abban, hogy áttörjen a talaj felszínén, és alaposan meglazítsa. A talajművelésre és meglazításra különösen szükség van az új kultúrák vetésére és ültetésére való felkészülés során. Azt is javasoljuk, hogy használja őket szezon alatt, hogy több oxigént juttasson a gyökerekhez, eltávolítsa a gyomokat, és javítsa az öntözés és a műtrágyázás hatékonyságát. Ha könnyű, tartós kultivátort keres egy hosszú, erős száron, akkor rendelje meg a Fiskars Solid talajművelőt vagy a CELLFAST 10 cm-es ERGO kultivátort. Ez a két és sok más modell olcsón elérhető online áruházunkban! A sziklakertek, a szegélyek és a cserepes virágok gondozására a CELLFAST Fiskars Ruby kézi kultivátora vagy a CELLFAST ERGO PASTEL kézi kultivátora ajánlott. Ezek a praktikus eszközök garantálják a könnyű és pontos működést korlátozott helyen, üzemmódjuknak köszönhetően.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy böngésszen kínálatunkban - az aerátorok és kultivátorok minden kertész számára kötelező eszközök. Az időigényes és fárasztó talajlevegőztetési és talajművelési feladatok könnyebbé válnak a boltunkban megrendelhető szerszámoknak köszönhetően. Vessen egy pillantást, rendelje meg és nézd meg magad, hogy érdemes kipróbálni új megoldásokat! Mindig szívesen látunk kerti üzletünkben!