Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Аератори и култиватори

Аеери и култиватори су баштенски алати намењени за снабдевање тла кисеоником. Апсолутно су потребне за правилно неговање травњака за које је потребно редовно прозрачивање и уклањање сврбежа. Такође би се могле показати корисним у узгоју украсних и усева. Погледајте нашу понуду која се састоји од приступачних и поузданих аератора и култиватора.

Ако тражите начине како да подмладите ваш травњак, одличан једнострани аератор са дрвеном дршком од 130 цм може одговорити на ваше потребе. Овај једноставан, користан и поуздан алат омогућава вам прозрачивање травњака после зиме. Више таквих производа можете наћи у одељењу травњака! Ова категорија, с друге стране, обухвата широк избор функционалних култивара. Ови алати са својим дугим, пажљиво профилисаним зупцима и зупцима (зубима) помоћи ће вам да се пробијете кроз искривљену површину тла и темељно га опустите. Узгој и растресање тла нарочито је потребно током припреме за сјетву и садњу нових култура. Такође препоручујемо да их користите током сезоне како би се коренима испоручили више кисеоника, уклонили коров и побољшала ефикасност наводњавања и ђубрења. Ако тражите лаган, издржљив култиватор на дугој, чврстој осовини, наручите култиватор Солид од компаније Фискарс или култиватор ЕРГО од 10 цм од ЦЕЛЛФАСТ. Ова два и мноштво других модела су доступни по повољним ценама у нашој онлине продавници! Ручни култиватор Фискарс Руби или ручни култиватор ЕРГО ПАСТЕЛ из компаније ЦЕЛЛФАСТ препоручују се за негу вртова, ивица и цвећа у саксији. Ови згодни алати гарантују једноставан и прецизан рад на ограниченом простору захваљујући величини њихових начина.

Љубазно вас позивамо да погледате нашу понуду - аератори и култиватори су неопходни алати за сваког вртлара. Дуготрајни и напорни задаци аерирања и обраде тла постаће лакши захваљујући алатима које можете наручити у нашој продавници. Погледајте, наручите и уверите се да је вредно испробати нова решења! Увек сте добродошли у нашу баштенску продавницу!