• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Аератори и култиватори

Аератори и култиватори са основни градинарски инструменти, проектирани за подобряване на аерацията на почвата. Те са незаменими за поддържането на здрава тревиста площ чрез редовна аерация и премахване на пагубния мъх. Тези инструменти също са полезни за култивиране на декоративни и културни растения. Изследвайте нашата гама от висококачествени и икономични аератори и култиватори.

Оживете вашата тревиста площ с нашия Едностранен аератор, който разполага с дървена дръжка с дължина 130 см. Този прост и ефективен инструмент е идеален за аерация на тревата след зимния сезон. Открийте още подобни продукти в нашия раздел Грижи за тревата! Тази категория предлага разнообразен избор от ефективни култиватори. Техните дълги, професионално изработени шипове и зъби ефективно разбиват и разхлабват уплътнените повърхности на почвата. Култивирането и разхлабването на почвата са от съществено значение за подготовката на легла за сеене и засаждане. Използването на тези инструменти през растежния сезон също подобрява доставката на кислород до корените на растенията, помага за контролиране на плевелите и увеличава ефективността на поливането и торенето. За лек и здрав култиватор с дълга и здрава дръжка разгледайте Fiskars Solid култиватора или CELLFAST 10 см ERGO култиватора. Тези и други модели са налични на конкурентни цени в нашия онлайн магазин. За каменни градини, ръбове и растения в саксии идеални са ръчният култиватор Fiskars Ruby или ръчният култиватор CELLFAST ERGO PASTEL. Техният компактен размер осигурява лесно и точно работа в ограничени пространства.

Ви каним да разгледате нашата колекция от аератори и култиватори, които са незаменими инструменти за всеки градинар. С нашите продукти тежките задачи по аерация и обработка на почвата стават много по-лесни за изпълнение. Разгледайте, поръчайте и изпитайте предимствата на иновативните градинарски решения! Нашият градинарски магазин винаги е отворен за вас!