• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Аератори и култиватори

Аераторите и култиваторите са градински инструменти, които са предназначени за снабдяване на почвата с кислород. Те са абсолютно необходими за полагането на подходящи грижи за тревата, която изисква редовно проветряване и отстраняване на сърбеж. Те също могат да се окажат полезни при отглеждането на декоративни и културни растения. Вижте нашата оферта, състояща се от достъпни и надеждни аератори и култиватори.

Ако търсите начини за подмладяване на вашата тревна площ, отличният Едностранен аератор с дървена дръжка с дължина 130 см може да отговори на вашите нужди. Този прост, полезен и надежден инструмент ви позволява да проветрите тревата след зимата. Още такива продукти можете да намерите в отдела за тревни площи! От друга страна, тази категория обхваща богат избор от функционални култиватори. Тези инструменти с дългите си, внимателно профилирани зъбци и зъбци (зъби) ще ви помогнат да пробиете през раздробената повърхност на почвата и да я разхлабите старателно. Обработката и разхлабването на почвата е особено необходимо по време на подготовка за сеитба и засаждане на нови култури. Също така препоръчваме да ги използвате през сезона, за да доставите повече кислород към корените, да премахнете плевелите и да подобрите ефективността на поливането и торенето. Ако търсите лек и издръжлив култиватор на дълъг, здрав вал, поръчайте култиватора Solid от Fiskars или 10-сантиметровия култиватор ERGO от CELLFAST. Тези два и много други модели се предлагат на изгодни цени в нашия онлайн магазин! Ръчният култиватор Fiskars Ruby или ръчният култиватор ERGO PASTEL от CELLFAST се препоръчват за грижи за алпинеуми, граници и саксийни цветя. Тези удобни инструменти гарантират лесна и прецизна работа на ограничено пространство, благодарение на размера им.

Любезно ви каним да разгледате нашето предложение - аераторите и култиваторите са задължителни инструменти за всеки градинар. Отнемащите време и трудни задачи за аериране и обработка на почвата ще станат много по-лесни благодарение на инструментите, които можете да поръчате в нашия магазин. Обърнете внимание, поръчайте и се уверете сами, че си струва да изпробвате нови решения! Винаги сте добре дошли в нашия магазин за градина!

-25%
21.07 лв 28.09 лв
Промоцията приключва
-25%
32.00 лв 42.67 лв
Промоцията приключва
-25%
42.97 лв 57.29 лв
Промоцията приключва
-25%
44.00 лв 58.66 лв
Промоцията приключва
-25%
60.52 лв 80.69 лв
Промоцията приключва
-25%
67.06 лв 89.42 лв
Промоцията приключва
-25%
87.42 лв 116.56 лв
Промоцията приключва
-25%
103.62 лв 138.16 лв
Промоцията приключва
-25%
110.10 лв 146.80 лв
Промоцията приключва