Luftmaskiner og kultivatorer

Luftmaskiner og kultivatorer er hagearbeid som er ment for å forsyne jord med oksygen. De er helt nødvendige for å ta forsvarlig vare på en plen som krever regelmessig lufting og halmtak. De kan også vise seg å være nyttige i dyrking av prydplanter og avlingsplanter. Sjekk ut tilbudet vårt som består av rimelige og pålitelige luftere og kultivatorer.

Hvis du leter etter måter å forynge plenen på, kan den utmerkede ensidige lufteren med et 130 cm langt trehåndtak svare på dine behov. Dette enkle, nyttige og pålitelige verktøyet lar deg lufte plenen etter vinteren. Flere produkter av den typen finner du i Lawns-avdelingen! Denne kategorien omfatter derimot et bredt utvalg av funksjonelle kultivatorer. Disse verktøyene med de lange, nøye profilerte tappene og teiner (tenner) vil hjelpe deg å bryte gjennom den skorpete jordoverflaten og løsne den grundig. Jorddyrking og løsring er spesielt nødvendig under forberedelse til såing og planting av nye kulturer. Vi anbefaler også å bruke dem i løpet av sesongen for å levere mer oksygen til røttene, fjerne ugras og forbedre effektiviteten av vanning og gjødsling. Hvis du er ute etter en lett, holdbar kultivator på en lang, solid skaft, kan du bestille Solid kultivator fra Fiskars eller 10 cm ERGO kultivator fra CELLFAST. Disse to og mange andre modellene er tilgjengelige til rimelige priser i vår nettbutikk! Fiskars Ruby håndkultivator eller ERGO PASTEL håndkultivator fra CELLFAST anbefales for å ta vare på steinhager, grenser og potteblomster. Disse praktiske verktøyene garanterer enkel og presis bruk på begrenset plass takket være modusenes størrelse.

Vi inviterer deg til å bla gjennom tilbudet vårt - luftere og kultivatorer er må-ha verktøy for enhver gartner. Tidkrevende og vanskelige jordluftings- og dyrkingsoppgaver for jord vil bli enklere takket være verktøyene du kan bestille i butikken vår. Ta en titt, bestill og se selv at det er verdt å prøve ut nye løsninger! Du er alltid velkommen i hagebutikken vår!